Raceberetning og video

RACEBERETNING:

Tak for et fint løb. I har sikkert allerede hørt vindernes beretning – her kommer tabernes 🙂

Vi var hold nr. 139 på challenge motion distancen – fb hyggesport.Som navnet antyder, så hygger vi os, når vi dyrker sport.

For nyligt har vi købt os en kortholder, så vi ligner de andre, når vi stiller til start. “Til dig, som ikke behøver at vinde hver gang” stod der i beskrivelsen på kortholderen. Tja, det passer vist meget godt – vi er altid nederst på resultatlisten – men vi hygger os!

Med lidt træning burde vi dog måske kunne avancere lidt på resultatlisten – vores orienteringsevner kan eksempelvis forbedres en smule..
Jeg tror ikke, at nogen af de andre hold tog fejl af himmelbjerget på kortet – det gjorde vi, så vi måtte bestige bjerget hele to gange, da vi jo måtte retur og hente en post, fordi vi troede, at den sorte plet på kortet var himmelbjerget…
Vi har sidenhen lært at aflæse højdekurver…

Heldigvis er vi dog blevet bedre til det med nord og syd, selvom vi ikke altid kan finde ud af at holde en kompaskurs.. især ikke, når den røde nål ikke altid peger samme vej, når vi sammenligner vores kompas?
 
Vi plejer at være vældig begejstret for bakker, men alt med måde.. Jeres bakker i Silkeborg er bare lidt stejlere og lidt længere end dem, vi har herude i Aarhus. Men udsigten klager vi til gengæld ikke over 🙂

Det tog os knap 11 timer at gennemføre SOK Multisport Challenge på MTB, i trailsko, i kano, på kælk og med bue og pil..

 
Og da vi kom i mål som de sidste, havde de andre hold spist al maden, så vi måtte en tur omkring den lokale McDonalds..
Næste gang løber vi lidt hurtigere, så vi også kan være med ved middagsbordet 🙂

Her er en lille film fra vores tur: https://www.youtube.com/watch?v=VANMnFnYBBI

Skriv et svar