Årets ungdomsløber 2015

Traditionen tro blev årets ungdomsløber kåret af ungdomstrænerne til juleafslutningen. I år blev det 14 årige Johanne Biering og trænerne skrev blandt andet…

“I år er valget faldet på en løber som altid stiller positivt op til træningen. Hun har gennem det sidste års tid været utrolig ramt af skader, men har stadig mødt op og deltaget… Ved at deltage aktivt til træningerne, holder hun det sociale liv i sporten ved lige, og udvikler samtidig hendes orienteringsfærdigheder, ved at deltage så meget hun kan. Hun har selv taget initiativ, og er hermed blevet engageret i præcisionorientering”.

Johanne kommer nu i selskab med både nuværende og tidligere landsholdsløbere, verdensmestre, landsholdstrænere og gode unge o-løbere, som har gjort en positiv forskel i SOK – socialt og orienteringsmæssigt.

Et stort tillykke til Johanne!

 

Skriv et svar