Ungdomstræning 24. maj

Denne gang skal Ungdomsafdelingen i Sønderskoven og løbe ved Slåensø. Det bliver godt vejr og vi bliver mange – så det tyder på en dejlig aften.

Læse mere hér om hvor vi mødes og hvad der skal ske…

Vi mødes alle sammen på parkeringspladsen kl. 17.45, hvorefter der vil være lidt opvarmning inden banerne gives fri. Denne gang er der fokus på kurvetræning, så vi skal se om I kan læse det brune streger på kortet. 

Vi er færdige kl. ca. 19.00, hvor de er mulighed for at køre tilbage ti klubhuset og få et bad og gå i sauna.
 
I skal medbringe en drikkedunk med vand til bagefter løbeturen, da det godt kan blive en varm tur.
Og husk helst de lange løbebukser, enten løbetights eller et par lette træningsbukser. Dette af hensyn til brombær, brændnælder og skovflåter. 
 
Jeg fik ikke set på kagebagesedlen – men kan det passe det er Selma der skal have kage med?
 
Når I ankommer, er der to mulige parkeringspladser på Svejbækvej, P10 og P11. Den første, P11, er den største og den ligger lige ved Slåensø. Den anden parkeringsplads, P10, ligger på højre side, hvis man kører lidt længere og det er her vi mødes og der er start og mål.
I skal starte med at fylde op på den første P-plads  (P11) ved Slåensø og når der ikke er mere plads dér, så kør videre til den næste (P10).
Pas på når I går imellem P-pladserne, da der kan være en del færdsel. Gå i venstre side af vejen.
 
Den første parkering, P11, kan I finde hér: https://goo.gl/maps/UrERbiUBEJ32 Det er hér I skal forsøge at parkere først!
Den anden parkering, P10, kan I finde hér: https://goo.gl/maps/C1SNPoVsmJE2Det er hér vi mødes når I har parkeret bilen!

 
Se begivenheden på klubbens Facebookside hér: https://www.facebook.com/events/972869462826484/
 

Skriv et svar