Søndag d 8 september afvikles årets anden divisionsmatch i Sjørup skov lidt vest for Viborg.

Divisionsmatchen er en konkurrence for klubhold. Den afgøres gennem et sindrigt pointsystem, hvor det gælder om at have deltagere i alle de forskellige klasser.

Silkeborg OK har lidt at revanchere fra forårets divisionsmatch og vil gerne stille med et godt og stærkt hold og derfor har vi brug for alle; fra begyndere til elite, unge, gamle og alle dem midt imellem.

Der er baner i mange forskellige sværhedsgrader og alle kan bidrage til, at vi opnår points. Det er ikke muligt at ’tælle negativt’ selvom man bommer derude. Fra i år er der sket ændringer i reglerne, så man kommer til at konkurrere med andre på samme alder og kunnen som en selv. Det betyder bl.a. at ungdomsløberne ’kun’ konkurrerer med andre unge og de voksne ’kun’ med andre voksne i de forskellige aldersklasser. Det betyder også at der bliver flere klasser der skal løbes i, især blandt ungdomsløberne.

Vi håber at blive rigtig mange, da Divisionsmatchen også er en god lejlighed til at deltage i klubfællesskabet og møde mange af klubbens medlemmer. Igen i år vil der være en lille præmie til den hurtigste på strækket mellem post 4-5 😊

Så tøv ikke med at tilmelde dig. Tilmelding sker på O-service inden d 30 august. Hvis du har spørgsmål eller skal have hjælp til tilmeldingen eller valg af klasse, så spørg Anette eller ved tirsdagstræningen d 27/8. Ungdomsløbere kan få god og kvalificeret hjælp fra ungdomstrænerne.

Lidt afhængig af hvordan det går ved denne divisionsmatch skal klubben deltage ved enten landsfinalen d. 6/10 på Als, eller op/nedrykning d 29/9 i Rold skov.

Kom glad

Arrangementsudvalget