Klubmesterskab og Klubfest lørdag d. 2. november (opdateret 16. okt)

Klubmesterskabet foregår lørdag eftermiddag. Årets tema er Mangekamp.

Mød op kl 12.30, hvor der vil være instruktion. Mellem kl 13.00 – 16.00 afvikles de forskellige aktiviteter. Hovedvægten vil ligge på O-løb, Mtb-O og Biatlon.

Der bliver også klubfest i år. Det bliver i kantinen på Silkeborg Seminarium (Nattergalevej 1). Vi regner med at spisningen starter omkring kl 18.00.
Priser for mad vil blive 100,- for børn, 125,- for unge og 150,- for voksne. Der bliver  buffet bestående af 2 typer kød, tilbehør og grønt samt en dessert. Der skal betales for drikkevarer.
Vi håber at få en hyggelig aften, hvor klubmestrene præmieres og hvor der kommer andre festlige indslag.

Jeg vil gerne have tilmelding til klubfesten så hurtigt som muligt på erik@bobach.eu

tilmelding til mesterskabet sendes til Martin Fjordvald (mfjordvald@gmail.com) – skriv navn og SI brik nummer(eller ‘ja tak’ til lån)

Flere informationer følger løbende:-)

Nina, Martin og Jens B, Anette, Susanne, Stine og Dorthe