Klubtur til Nordjysk 2-dages den 14.-15. marts 2020

Decembermørket har sænket sig, men der er ganske kort tid til at lyset vender tilbage og vi kan se frem mod sæsonens første orienteringsstævne med klubtur.

Den 14.-15. marts tager vi til Skagen, hvor der er 2 spændende O-løb i Højengran; Skagen klitplantage og Kirkemilen. Det er begge to rigtig spændende O-løbsområder med stor variation kurvebillede og tætheder, fra de helt åbne klitområder til tæt fyrreskov. Se oversigtskort her: https://nordjysk2dages.dk/jom3/images/nj2d/2020/Oversigt_NJ2D_2020.pdf

 

Klubben arrangerer fælles overnatning i forbindelse med løbet, med god mulighed for fælles hygge og samvær. Klubturens overnatning foregår på Skagen Kultur og fritidscenter http://skfc.dk/ Vi har booket 34 pladser i 6, 8 og 10-mands værelser. Da vi har et begrænset antal pladser, er det tilmelding efter først til mølle. Gerne hurtigt (så vi kan beholde pladserne og evt. få fat i flere hvis det er nødvendigt)

 

Hvem kan deltage?

Alle klubbens medlemmer kan deltage. Der er alle sværhedsgrader af orienteringsløbs-baner, så du behøver ikke at være rutineret løber for at deltage.

Klik ind på løbets hjemmeside: https://nordjysk2dages.dk/jom3/ og indbydelsen https://nordjysk2dages.dk/jom3/images/nj2d/2020/Nordjysk_2-Dages_Indbydelse_2020_20191201.pdf og find hvilken bane der passer dig. Hvis du er i tvivl, kan du kontakte Anette. Ungdomsløbere kan også spørge til ungdomstræning.

 

Hvad koster det at overnatte?

Pris for overnatning, aftensmad, morgenmad og madpakke til søndag: Voksne: 360 kr. og 240 kr. for ungdomsløbere. Betaling for løbet kommer oveni dette beløb. Det sker særskilt via O-service.

 

Hvor skal jeg tilmelde mig?

Tilmelding til overnatning sker på mail til Anette eller ved at notere ’Klubtur’ ved tilmeldingen på O-service. Da vi har begrænset antal pladser, sker tilmeldingen efter først til mølle-princippet, men senest den 20. februar. Tilmelding til selve løbet kan ske på O-service senest den 28. februar.

 

Hvad med betaling?

Betaling for overnatning og mad skal ske senest den 4. marts på konto: 7046-0001097407. Betaling for løbet sker på O-service, og du skal sikre dig at der er penge på din startkonto inden du tilmelder dig.

 

Hvad skal jeg medbringe?

Varmt løbetøj til 2 løb + evt. løbehandsker og hue, løbesko, kompas, EMIT-brik (hvis du selv har en, ellers lejer du), ekstra løbetøj og overtrækstøj, madpakke til lørdag middag og skiftetøj til lørdag eftermiddag/aften, håndklæde og sengelinned.

 

Transport til Skagen

Der er ingen grund til at køre flere biler af sted end nødvendig, og hvis du har ledige pladser i din bil, så anfør det gerne på din tilmelding i O-service. Ligeledes hvis du mangler kørelejlighed anfører du det på din tilmelding i O-service, så vil vi koordinere efter bedste evne.

Hvis du har ungdomsløbere (ikke egne børn) med i din bil, kan du få refunderet 30 øre pr. km pr. ungdomsløber af klubben (henvendelse herom sker til klubbens kasserer, Lars Ole Larsen). Disse ungdomsløbere betaler ikke selv til chaufføren for kørsel.

 

Til den søde tand – og mad i øvrigt

Hvis du er blevet inspireret af den store bagedyst – eller bare har lyst til at bage en kage til turen er du meget velkommen til det – Skriv det til Anette ved tilmeldingen.

Hvis du har særlige ønsker til forplejningen (fx vegetar) er det vigtigt at skrive det på tilmeldingen så vi kan nå at koordinere det med køkkenet på Skagen Kultur og Fritidscenter.

 

Fortræning og natløb fredag

I forbindelse med NJ-2-D arrangeres der fortræning fredag eftermiddag d 13/3 og Natløb fredag aften i Bunken klitplantage. Der arrangeres ikke noget fælles i den forbindelse, men hvis du/I ønsker overnatning samme sted fra fredag til lørdag, kan vi formidle kontakten.

 

Vi ses i skoven!

På vegne af arrangementsudvalget –  Anette Pind