Gamle nyheder

Klubmesterskaber og spisning

Kære klubkammerater

Lige en dato til kalenderen. Lørdag d. 3/11 2018 afholder vi klubmesterskaber og spisning om aftenen.

Der vil blive kåret klubmestre i forskellige discipliner og der vil være tid og mulighed i løbet af dagen til at prøve lidt af hvert.

Nærmere info følger.

Tirsdagstræningen for seniorer holder sommerferie

Forårssæsonen er slut og vi holder sommerferie indtil den 14. august.

Det betyder dog ikke, at du behøver at ligge på den lade side, indtil vi starter igen. Der er masser af tilbud.

Læs mere: Tirsdagstræningen for seniorer holder sommerferie

Ændring af lejeaftaler med Danland!

Til alle jer som har lejlighed på Danland gennem klubben
I må ikke forsøge at ændre vores booking ved at forlænge med en dag. Jeg har fået at vide af Danland, at vores reservationer risikerer at gå tabt i den forbindelse - og desuden er der ikke ledige pladser/dage at få!!!

Hjælpere søges til Nordisk PræO d. 22.-23. september

Weekenden d. 22. og 23. september står SOK for dette års nordiske mesterskab og landskamp i Præcisionsorientering – arrangementet er samtidig en afdeling af ECTO, den europæiske cup.
Til dette stævne har vi begge dage brug for 12-14 hjælpere til de forskellige funktioner. Man kan sagtens hjælpe uden at have forhåndskendskab til præcisionsorientering.
Jeg vil derfor gerne høre fra folk, som kan hjælpe den ene eller begge dage. Henvendelse kan ske til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 24 25 55 06.
Lørdag d. 22. afvikles det om eftermiddagen i Hårup Sande. Søndag er det i Nordskoven om formiddagen med stævneplads ved De små Fisk.

Underkategorier