Gamle nyheder

JFM i Aal og Vrøgum 8./9.august

Efterårssæsonens første klubtur gik til Sydvestjylland, nærmere bestemt Oxbøl. Her stod OK West og OK Esbjerg for et to-dages stævne med Jysk-Fynsk Mesterskab i stafet om lørdagen og individuelt om søndagen. Stafetten blev løbet i Aal Plantage, en stirig plantage med en del undervegetation og et lidt diffust kurvebillede. Udfordringningerne var lå i det diffuse og så selvfølgelig også i det at løbe stafet. Det byder på en ekstra udfordring at man ikke bare løber sit eget løb, men at man er på hold med to andre. Dagen bød på tre guldmedaljer, se billeder og resultater.
Efter løbet var der dejligt vesterhavsbad, vandet var barre supervarmt. Senere igen var der fællesspisning på campingpladsen, og da mørket faldt på, krøb folk i soveposerne og glædede sig til næste dags løb i Vrøgrum.

I Vrøgum Plantage blev der løbet individuelt JFM. Plantagen her er mere en rigtig klitplantage med små indlandsklitter, stor varition i sværhedsgraden, selv om vi var nogen, som bare syntes det var svært hele tiden. Ida Bobach foreslog, at man løb hurtigt på stierne og forsigtigt ind til posterne.