Gamle nyheder

Klubnyhed

Masser af klubmedlemmer har meldt sig som frivillige til JWOC2019

Det er en fantastisk klub jeg er medlem af - der er allerede mere end 100 SOK medlemmer, der har meddelt, at de gerne vil hjælpe med at arrangere JWOC2019. På billedet her fortæller frivilligkoordinatorerne Mette Voldum Jørgensen og Emma Klingenberg, at der er mere end 200 frivillige i alt fra de 2 klubber.

De fleste frivillige er blevet fordelt på opgaver og har forhåbentlig fået en mail fra deres funktionsleder. Det har været et større puslespil, at få ønsker og behov til at gå op og der vil helt sikkert være behov for justeringer undervejs.

Selv om vi er mange frivillige er der behov for endnu flere - så hold dig ikke tilbage. Skriv dig på frivilligbarometeret i klubhuset eller henvend dig til Mette Voldum Jørgensen.

Oktober måneds lodtrækningsvinder

I oktober måned blev det klubformand Christian Biering, der vandt lodtrækningspræmien blandt alle de klubmedlemmer, der allerede har skrevet sig på som frivillig hjælper til JWOC2019. Til lykke til Christian.

 

November måneds trøje bliver udtrukket til klubfesten 3/11, så man skal både have meldt sig som hjælper til JWOC 2019 og deltage i klubfestenWinkKiss

 

Etablering af den nye Nordskovvej

I forbindelse med at kommunen etablerer den nye Nordskovvej, vil veje og færden blive påvirket i området. De tager første spadestik til Nordskovvej 25. september 2018, men allerede mandag 17. september tog de hul på forberedelserne til den kommende vej.

Det vil påvirke veje og færden i området, indtil Nordskovvej står klar og det kan derfor påvirke eventuelle trænings- eller åbne løb som vi arrangerer.

Læs mere i dette opslag om påvirkningerne...

Læs mere: Etablering af den nye Nordskovvej

Klubhuskalender

Bestyrelsen har besluttet at oprette en klubhuskalender, så vi kan undgå dobbeltbookninger når vi holder møder og aktiviteter i klubhuset. Alle i bestyrelsen, udvalgsformænd, formand for JWOC og kontaktpersoner til grenene har adgang til at redigere i kalenderen.
Så hvis I har behov for at booke et lokale i klubhuset, så kontakt én af dem.
Ønsker man at booke klubhuset til privat formål (som er muligt for medlemmer af klubben) skal man altid kontakte Bjarne Christensen, formand for husudvalget, for at afklare pris og muligheder.
Læs mere her på hjemmesiden

 

Til Ungarn til JWOC2018 til sommer?

For at lokke så mange o-løbere som muligt til at deltage i vores JWOC2019 Tour vil vi ved sommerens juniorverdensmesterskab i orienteringsløb i Ungarn løbe med reklame o-løbstrøjer.

Alle medlemmer af SOK og Pan, der tager til Ungarn, får derfor en gratis trøje. For at vi kan få bestilt trøjer tids nok, vil jeg gerne have besked om trøjestørrelse senest 26. april. Skriv på mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Man kan tilmelde sig løb i Ungarn billigt frem til 30. april, derefter bliver det dyrere. Oplysninger om løbene findes på http://jwoctour2018.hu/home.html.

Dorthe Hansen

Flere artikler...

  1. Problemer med O-service