3. september skal vi allesammen til Rold og løbe divisionsmatch !!!!

 

Vi skal stille med det allerstærkeste hold, hvis vi skal kvalificere os til landsfinalen, da vi fik stryg i foråret. Derfor er det vigtigt med løbere på alle baner - unge og gamle - nye og erfarne. 
Så kridt løbeskoene og skærp kompasretningen, kom med og løb det bedste du har lært. 

Da der er temmelig langt til Rold, arrangerer klubben fælles buskørsel derop. Skriv i o-service ved din tilmelding, hvis du vil med bussen.

Der er baner i mange forskellige sværhedsgrader, og alle kan bidrage til, at vi kan opnå points. Det er ikke muligt at ’tælle negativt’, selvom man bommer derude. Så tøv ikke med at tilmelde dig. Tilmelding sker på O-service, allersenest 25. august, gerne tidligere og helst før 23. september, så vi kan sætte et strategisk stærkt hold.

Divisionsmatchen er også en god lejlighed til at deltage i klubfællesskabet og møde rigtig mange af klubbens medlemmer. Da der er temmelig langt til Rold, arrangerer klubben fælles buskørsel derop. Skriv gerne i o-service ved din tilmelding, at du vil med bussen.

Hvis du har spørgsmål så kontakt Anette på mail; (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ), det gælder også, hvis du er usikker på, hvilken bane du skal løbe. Det er også muligt at få hjælp til tilmeldingen ved tirsdagstræningen.

Vel mødt, vi glæder os til at se dig

Arrangementsudvalget