Klubtur til Nordjysk 2-dages den 10.-11. marts

Forårets første Orienterings-klubtur for hele klubben nærmer sig. Den 10.-11. marts tager vi til Nordjylland, hvor der er 2 spændende O-løb i Tversted klitplantage.  Det er et spændende O-løbsområde med stor variation i både kurver og tætheder. Der bydes på både flade områder og klitområder med mange kurvedetaljer og bevoksning der spænder mellem helt åbne klitter til tæt fyrre og granskov. 

Klubben arrangerer fælles overnatning i forbindelse med løbet, med god mulighed for fælles hygge og samvær.

Klubturens overnatning foregår på det tidligere vandrehjem i Hirtshals, der nu hedder B&B By The Sea. (http://bbhirtshals.com/index.php/da/) Her har vi booket 32 pladser i 4-6-personersværelser. Da vi har et begrænset antal pladser er det tilmelding efter først til mølle.

 

 

 

Hvem kan deltage?

Alle klubbens medlemmer kan deltage. Der er alle sværhedsgrader af orienteringsløbs-baner, så du behøver ikke at være rutineret løber for at deltage.

Klik ind på løbets hjemmeside: http://nordjysk2dages.dk/jom3/index.php/ og indbydelsen http://www.nordjysk2dages.dk//2018/indbydelse.pdf og find hvilken bane der passer dig. Hvis du er i tvivl kan du kontakte Anette (tlf. 23470824).

Ungdomsløbere kan også spørge til ungdomstræning.

 

Hvad koster det at overnatte?

Pris for overnatning, aftensmad, morgenmad og madpakke til søndag:

Voksne: 375 kr. og 250 kr. for ungdomsløbere.

Betaling for løbet kommer oveni dette beløb. Det sker særskilt via O-service.

 

Hvor skal jeg tilmelde mig?

Tilmelding til overnatning sker til Anette (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 23470824) eller ved at notere ’Klubtur’ ved tilmeldingen på O-service. Da vi har begrænset antal pladser sker tilmeldingen efter først til mølle-princippet, men senest den 17. februar. Tilmelding til selve løbet kan ske på O-service senest den 23. februar.

 

Hvad med betaling?

Betaling for overnatning og mad skal ske senest den 17. februar på konto: 7046-0001097407. Betaling for løbet sker over O-service, og du skal sikre dig at der er penge på din startkonto inden du tilmelder dig.

 

Hvad skal jeg medbringe?

Varmt løbetøj til 2 løb + evt. løbehandsker og hue, løbesko, kompas, EMIT-brik (hvis du selv har en, ellers lejer du en), ekstra løbetøj og overtrækstøj, madpakke til lørdag middag og skiftetøj til lørdag eftermiddag/aften.

Da vandrehjemmet er opgraderet til B&B behøver vi ikke selv at have sengelinned mv. med

 

Transport til Tversted og Hirtshals

Der er ingen grund til at køre flere biler af sted end nødvendig, og hvis du har ledige pladser i din bil, så anfør det gerne på din tilmelding i O-service. Ligeledes hvis du mangler kørelejlighed anfører du det på din tilmelding i O-service, så vil vi koordinere efter bedste evne.  

Hvis du har ungdomsløbere (ikke egne børn) med i din bil, kan du få refunderet 30 øre pr. km pr. ungdomsløber af klubben (henvendelse herom sker til klubbens kasserer, Lars Ole Larsen). Disse ungdomsløbere betaler ikke selv til chaufføren for kørsel.

 

Til den søde tand – og mad i øvrigt

Hvis du har en ’Mette Blomsterberg’ i maven – eller bare har lyst til at bage en kage til turen er du meget velkommen til det – Skriv det til Anette ved tilmeldingen.

Hvis du har særlige ønsker til forplejningen (fx vegetar) er det vigtigt at skrive det på tilmeldingen så vi kan nå at koordinere det med køkkenet på B&B By The Sea.

 

Fortræning og natløb fredag

I forbindelse med NJ-2-D arrangeres der fortræning fredag eftermiddag d 9/3 og Natløb fredag aften i Ålbæk plantage. Der arrangeres ikke noget fælles i den forbindelse, men hvis du/I ønsker overnatning samme sted fra fredag til lørdag, kan vi formidle kontakten.

 

Vi ses i skoven!

På vegne af arrangementsudvalget

Anette Pind og Nina Jacobsen