MTB-O aktivitetsplan

Nu starter MTB-O op igen.

Aktivitetsplan - Forår 2017

Lørdag den 1. april MTBO-træningsløb i Silkeborg Nordskov
Startsted ved De Små Fisk på Sejsvej i Sejs
Starttid mellem kl. 13 og 14
Banelægger Flemming Johannsen tlf 30500002

Torsdag den 20. april MTBO træningsløb i Silkeborg Østerskov
Startsted SOKs klubhus, Vejlsøvej 7, Silkeborg
Banelægger Peter Sinding Poulsen tlf. 20492858

Torsdag den 11. maj MTBO træningsløb i Silkeborg Vesterskov
Startsted på P-plads ved mindestenen, Gjessøvej
Banelægger Carl Peter Noe tlf. 86890392

Torsdag den 8. juni MTBO træningsløb i Sønderskoven Øst
Startsted på P-plads ved Slåensø, Svejbækvej
Banelægger Henriette Rokkjær tlf 22976773

Torsdag den 6. april introduktion til mountainbikeorientering
Mødested SOKs klubhus, Vejlsøvej 7, Silkeborg
Kl. 18 – 20.30
Kontaktperson Henriette Rokkjær tlf 22976773

Vi starter med lidt sjove, små MTBO relaterede konkurrencer/lege i området omkring klubhuset, der kan klares på alle typer cykler eller i løbesko. Medbring en lampe/lys til cyklen, da det bliver tidligt mørkt. Efterfølgende fortæller vi lidt om MTBO: kortet, udstyr, konkurrencer, træningsmuligheder m.m.

Ved nedenstående træningsløb vil der være en instruktør tilstede, der hjælper nye i sporten i gang. Der vil være fælles instruktion kl. 18, så kom gerne inden da, hvis du skal låne en kortholder eller har spørgsmål eller brug for hjælp til at komme i gang.

Torsdag den 20. april Østerskoven
Torsdag den 11. maj Vesterskoven
Torsdag den 8. juni Sønderskoven Øst/Sletten

Onsdag den 19. april og onsdag den 3. maj MTB-teknik kursus for MTBO’ere (og alle andre)
Mødested SOKs klubhus, Vejlsøvej 7, Silkeborg
Kl. 17 – 19.30
Kontaktperson Henriette Rokkjær tlf 22976773

Vi gennemgår den grundlæggende teknik med fokus på grundposition på cyklen, bremseteknik, balance og vægtforskydning. Formålet er at gøre deltagerne mere sikre på både op-/nedkørsler og forhindringer og dermed hurtigere på sporet eller MTBO-banen. Indholdet de to aftner vil være forskelligt, men man kan sagtens deltage selvom man kun kan den ene aften. Alle kan være med og vi tilpasser niveauet undervejs så både begynderen og den mere øvede får input med sig hjem. Der er fokus på teknik og ikke på fysik, så der bliver ikke kørt mange km i løbet af de 2,5 time.

Medbring en overtræksjakke og evt. hue og handsker samt lidt energi og noget at drikke.