SOK Multisport Challenge 2014

Velkommen til 8. udgave af Silkeborg Orienteringsklubs adventurerace.
Vi er stolte af endnu engang at kunne invitere til en god gang race i Silkeborg og omegn!

Løbet hedder i år SOK Multisport og har 2 distancer.
Vi har ændret start og mål til SOSU-skolen i Silkeborg, så vi kan lave et nyt og spændende ruteforløb!
Glæd jer!

Vi har arbejdet hårdt for at skabe det perfekte race og synes selv, at det er lykkedes ret godt. Vi har naturligvis valgt nogle af de traditionsrige postplaceringer og derudover fundet nogle nye, men ikke mindre fantastiske steder, som vi gerne vil vise frem!

Master-distancen er for de garvede, som vil have den ultimative udfordring i Danmarks mest kuperede adventurerace.
Challenge-distancen er for de mindre rutinerede racere, nybegyndere og andre der ynder at race kort, hårdt og sjovt.
Challenge-Motion er samme distance som Challenge, men for motionshold, som ikke ønsker at deltage i den landsdækkende cup, som SOK Multisport er en del af.
Efterskole er samme distance som Challenge, men udelukkende for efterskolehold. Løbet er en del af den landsdækkende Efterskolecup.

Dato  Lørdag den 3. Maj 2014

Startsted  SOSU-skolen, Høgevej 4, 8600 Silkeborg. Se på kort her

Fakta Master
  Starttidspunkt Lørdag den 3. maj kl. 05.00 (Indskrivning fredag aften fra 20.00-21.00 og lørdag morgen (04.00 – 04.30).
                      Vindertid Ca. 12 timer – max. tid 15 timer

Dicipliner
- Løb      - Kano
- Mountainbike   - Singletrack Mountainbike
- O-Adventuresvømning (i våddragt) - Inliners
- Bike'n'run - Team-opgaver
- Nyhed inden for AR

Fakta Challenge
  Starttidspunkt Lørdag den 3. maj kl. 09.00 (Indskrivning lørdag morgen 6.00 – 8.00).
  Vindertid Ca. 6 timer – max. tid 11 timer

Dicipliner
- O-Løb - Kano
- Mountainbike   - Singletrack Mountainbike
- Bike'n'run - Team-opgaver
- Nyhed inden for AR

Master 1500 kr. indtil 1. april – herefter 1800 kr.
  Challenge 1200 kr. indtil 1. april – herefter 1500 kr.

Challenge Motion

1200 kr. indtil 1. april – herefter 1500 kr.

Challenge Motion er magen til Challenge og indgår i den samlede stilling for Challenge, men alle holdets deltagere behøver ikke være medlem af Dansk Adventurerace Union og placeringen tæller ikke i DARU CUP.

Efterskole
600 kr. indtil 1. april – herefter 750 kr.

Tilmelding foregår i 2014 via Dansk Adventurerace Unions tilmeldingsportal.
Link: http://ar-union.dk/

Regler Løbet følger DARU standard regler. Se her

Mere info følger - følg også med på vores facebookside