Posthunde søges!

Så lakker sommerferien mod enden og der venter en ny og skøn sæson med tirsdagstræning både for Mini-træning, Børne- og Ungdomstræning og Voksentræning.

Det betyder jo også, at der skal sættes poster ud og samles poster ind. Så hvis du har mulighed for at hjælpe med denne tjans én eller flere gange henover efteråret og vinteren, så meld dig meget gerne – der er brug for dig!

På hjemmesiden under HURTIGMENU kan du finde “SOK Tirsdagstræning Plan 2020”. Her fremgår alle datoer og skove for tirsdagstræningerne og der ses også, at der allerede på tirsdag den 11. August 2020, ikke er nogen postudsætter og postindsamler. Så kom frisk!

Find ud af hvornår du kan hjælpe og skriv til signe.faber@silkeborg.dk, så sætter jeg dig på planen.

På hjemmesiden under Aktiviteter-> Ungdomstræning kan du finde ”Info til posthunde”, hvor der er beskrevet hvad opgaven indebærer.

Vi ses i skoven 🙂