Aflysninger i resten af 2020 – og lidt som vi godt kan

Som følge af forsamlingsloftet er de traditionsrige december arrangementer Æbleskiveløbet og Løb-langt julefrokosten desværre aflyst.

Derudover gælder det at

Gymnastikken er aflyst resten af 2020 og Seniortræningen (seniorernes deltagelse i ungdomstræning) heller ikke kan lade sig gøre resten af året

Men vi kan stadig:

Løbe de åbne træningsløb – det er i Vesterskoven i denne uge, suppleret med Præcisionsorientering.

I December er planen for de åbne O-løb: 

  • Uge 49: i Nordskoven
  • Uge 50: Østerskoven.
  • Uge 51:  Hårup Sande, og her bliver der også mulighed for Præ-O
  • Uge 52 –  har vi Sønderskoven, men der mangler banelægger – så hvis du har lyst til at lægge baner i Sønderskoven, så meld det gerne til Martin Fjordvald.

 

Info om Præ-O, Vibeke skriver:

I denne weekend: Præcisionsorientering har parkering ved Mindestenen, samme sted som de andre Åbne baner. Posterne er i skoven fra fredag morgen d.27. til søndag d. 29. kl. 14.30. Banen er med én skærm ved hver post, så opgaven er at vurdere om den står korrekt eller ej. Kortet kan hentes her på hjemmesiden, samme sted som kort-download til de andre Åbne O-løbs baner.

I uge 51 i Hårup Sande, vil  posterne være i skoven hele ugen, og der vil være mulighed for instruktion lørdag fra kl. 11 til kl. 14. Start vil være fra den store P-plads ved Linåvej lige Ø for Resenbrokrydset.