Træningsudvalget søger flere kræfter – har du lyst at være med?

Hjælp til instruktion og nye medlemmer ved tirsdagstræningen for voksne.

Giacomo venter familieforøgelse og har fremover brug for hjælp til voksentræningen om tirsdagen.

Træningsplanen er allerede lagt, ungdomsudvalget har sørget for baner, postudsættere/indsamlere, så opgaven går ud på at være ”træner”, hvilket i praksis betyder:

  • At samle voksne løbere ved træningens start og holde en kort introduktion til dagens træning (banelæggeren, typisk en ungdomstræner, plejer sende en mail ud et par dage i forvejen med et oplæg, som man så kan holde sig til eller supplere efter egen erfaring)
  • At facilitere erfaringsudveksling blandt voksne løbere, når de kommer tilbage fra skoven
  • At introducere og evt. følge med på en bane nye medlemmer, så de kommer godt i gang.

Man kan typisk godt nå selv at løbe træningen sammen med de andre, så den del går du ikke glip af, hvis du i forvejen plejer træne om tirsdagen. Og det er rigtig god motivation til at komme afsted til træning.

Har du lyst at bidrage, søger vi 1-2 hjælpere, som på skift sammen med Giacomo kan være til at gøre tirsdagstræning til et fast tilbud, hvor klubbens løbere, unge som voksne, kan mødes og udvikle deres orienteringstekniske færdigheder.

Kontakt Giacomo (mail: giacomo.frattari@gmail.com/ tlf. 53835365), hvis opgaven er noget for dig eller hvis du vil høre mere om hvad den indeholder.

Nyt medlem i træningsudvalget

Træningsudvalget søger nye medlemmer, der har lyst til at indgå i udvalget, være med til at løse vores opgaver, og måske komme med nye idéer til træningstilbud for klubbens voksne.

Træningsudvalget består i dag af Giacomo Schmidt Frattari og Tove Jakobsen, der står for henholdsvis tirsdagstræning for voksne og koordinering af torsdag/lørdagstræningsløb. Erik Bobach står for print af kort til træning, Erik Nysom holder styr på træningsløbskasserne, Dorthe, Ingrid, Vibeke og Connie står for gymnastikken, Keld Krogsgård hjælper til om tirsdagen i sommerhalvåret, og alle klubbens medlemmer står for at lave torsdags/lørdagstræningsløb.

Der udover står udvalget for koordinering af skovtilladelser, sammensætning af stafethold til DM og JFM, evt. træningsture for voksne og diverse koordinering/fællesopgaver med andre udvalg, f.eks. klubmesterskabet.

Har du lyst til at være med i træningsudvalget eller høre mere om opgaven, kan du kontakte Giacomo (mail giacomo.frattari@gmail.com/  tlf. 53835365) eller Tove (mail: tove.j58@gmail.com/ tlf. 26715258).

Vi glæder os til at høre fra alle, der har interesse.

Giacomo og Tove