Multisportsafdelingen i SOK

Vi har i Silkeborg OK en afdeling, som beskæftiger sig med Adventureracing / multisport.

Styregruppen for SOK Multisportsafdeling er

 Anna Movin agmovin@gmail.com

 Niels Witting nielswitting@hotmail.com

 Simon Grimstrup grimstrup@gmail.com

 Mød os på Facebook  “SOK Multisport “   

Der er ikke decideret multisporttræning for øjeblikket, da klubbens øvrige udbud dækker de flestes behov. I stedet har vi en Facebook gruppe, hvor vi skriver om ekstra træninger, løb, samkørsel og nørder udstyr mv.

Multisport har sit udgangspunkt i orientering og træningen har derfor sit naturlige udgangspunkt i klubbens normale træning og træningsløb, hvor tilbuddene indenfor o-løb og MTB-o er rigtig gode. Adventurerace er en udholdenhedssport og holdsport, og derfor kan man vælge at variere træningerne ved at cykle (eller svømme) til start og løbe sammen under o-løbene evt. med oppakning, som man ville have til de fleste adventureraces.

Det er ikke en lukket klub og du er altid velkommen til at kontakte os på mail vedrørende spørgsmål om Adventurerace.

En del medlemmer kører på etablerede hold, men der vil ofte være mulighed for at finde folk, som man kan lave et hold sammen med.

En del af os deltager i forskellige løb og træningsløb i weekenderne både i klubben men også andre steder i landet. Følg med på Facebook hvor du kan se mere om disse og samkørsel. 

Multisportafdelingen arrangerer i fællesskab med resten af klubben SOKs årlige Adventurerace som nu hedder Yeti Adventure Challenge Silkeborg (YACS). I 2017 afholdes det 1.-2. september. Det er en stor begivenhed og mindst 80 af klubbens medlemmer hjælper på dagen. Her er masser af mulighed for at se hvordan et adventurerace fungerer eller prøve kræfter med sporten.

 

 

              alt