Glæd dig – de åbne O-løb fortsætter efter påske

Naturstyrelsen har givet os lov til at fortsætte de åbne O-løb efter påske og frem til at det bliver muligt at afvikle vores  træningsløb normalt. Hvor længe – det er vides ikke, men vi laver nu en plan frem til sommerferien.

Arbejdet med skovtilladelser går i gang nu, og vi forventer senest i uge 12 at kunne præsentere en plan for, hvor træningerne kommer til at foregå, her på siden. Så gør klar til at byde ind som banelægger/postudsætter/indsamler så snart planen bliver lagt op, så der er poster klar i skoven efter påske.

For dem der nyder påsken under hjemlige himmelstrøj  kan vi oplyse, at Jens Børsting kreerer baner Til “Åbne O-løb” i Hjermind Krat. Så der er masser af grund til ikke at gemme kompasset for langt væk.

Tak til alle jer, der har lavet baner og været posthunde her i foråret. Det har været en fornøjelse for alle os andre.

Morten og Tove