Postarbejde til efterårets tirsdagstræninger!!

Sommerferien er over os og planlægning af efterårssæsonen er i gang.
Tirsdagstræningsplanen er lavet og der vil som altid være gode baner i vores skove for hele klubben. Børn/Ungdom/Voksne starter som udgangspunkt samme sted.
Vi starter op igen tirsdag den 10. august.

Vi har brug for hjælp til postudsætning og postindsamling!
Tjek planen og se hvornår du kan hjælpe.
Tirsdagstræningsplanen kan du finde i Hurtigmenuen til højre på hjemmesiden eller her:
https://docs.google.com/…/1fMayvE8ls7Uo8FVCz…/edit…

Skriv til Signe Faber, signe@afvejen.dk, s
å kommer du på planen.
Det har desværre været lidt tungt at finde hjælpere og det har ofte først været muligt i allersidste øjeblik. Så tjek kalenderen lidt fremad og meld dig gerne til en eller flere gange hen over efteråret. Hvis du føler dig usikker i postudsætning kan du melde dig til indsamling eller alliere dig med en mere erfaren postudsætter og hjælpes ad og derved måske også få gode fif til postudsætning.

På hjemmesiden under Aktiviteter-> Ungdomstræning, ligger en ”Info til Posthunde”. Her du se hvad opgaven indebærer og hvordan du skal gribe det an. Du kan også se den her:
https://docs.google.com/…/192uDUhfkRXh…/edit

Vi bestræber os på at benytte mindre områder så opgaven ikke bliver så stor og tidskrævende for dig. Man må gerne sætte posterne ud fra mandag sidst på dagen og samle ind igen indtil onsdag først på dagen.
Der vil ikke længere blive oprettet Begivenheder på Facebook for tirsdagstræningerne, men du vil kunne orienterer dig i SOK Tirsdagstræningsplan 2021 i Menuen på hjemmesiden eller i det fastgjorte opslag øverst på Silkeborg Orienteringsklubs Facebook side. Her vil være links til mødested.
God sommer – vi ses derude 😃