Höst-Open 2021, 29. – 31. oktober 2021 på Bornholm

Hvis ikke du allerede har sat kryds i kalenderen, så er det nu du skal reservere den sidste weekend i oktober 2021. Her arrangerer de bornholmske orienteringsløbere igen Höst-Open!

Som de tidligere år står Politiets Idrætsforening København for en bysprint om fredagen. Turen går i år til Christiansø, som byder på helt unikke omgivelser og terræn. Det er en større logistisk udfordring og kræver lidt ekstra at fragte løberne ud til Danmarks østligste øer. Til gengæld venter der de heldige deltagere en oplevelse for livet.

Lørdag den 30. oktober løbes der på Hammerknuden – Bornholms nordligste spids. Området er meget kuperet og flere steder tillige tæt bevokset. Der er masser af klipper, tæt krat, skov og åbne lyngområder. Start og mål placeres ved Sandlinien helt ud til den dejlige sandstrand i Sandvig med fine muligheder for en frisk dukkert efter løbet!

Søndag den 31. oktober løbes der i den nordlige del af Almindingen (Bolsterbjerg) med udgangspunkt på Bornholms Travbane. Området er præget af jævn til middel kupering med moderat sti- og vejnet. Der er en varieret skov med alt fra friske renafdrifter til tætte unge bevoksninger, godt suppleret med søer, moser, klipper og vandløb. Kort sagt fin natur og gode forhold til varieret og udfordrende orienteringsløb.

Lørdag er der parkering ved Sandlinien og søndag ved Hareløkkerne/Travbanen. Dvs. begge dage kan personbiler parkeres i umiddelbar tilknytning til stævneplads.

Tilmelding foregår via O-service (https://www.o-service.dk) eller Viking Atletiks webshop (http://www.viking-atletik.dk/shop/).

Tilmeldingsfrist er fredag den 15. oktober.

For yderligere oplysninger se https://www.host-open.dk