Påskeløb 2022 – flere hjælpere søges

Hjælpere til SOKs næste store arrangement 14-16/4 2022  – Påskeløb

Rigtig mange af klubbens medlemmer har allerede sagt ja til at hjælpe, når vi midt i april arrangerer dette års påskeløb. Påskeløbet er et 3 dages etapeløb med jagtstart på 3. dagen. Der kommer traditionelt 1500-1800 løbere. Der løbes første dag i Hårup Sande, mens der dag 2 og 3 løbes på Himmelbjerget og Sletten med stævneplads ved Knøsgården. 

Der er brug for mange hjælpere, så det ikke bliver for hårdt for få, men i stedet bliver en god oplevelse for mange. Hjælp til og få fornemmelsen af at løfte i flok, gøre noget sammen og få et stort stævne til at glide. Der er forplejning til hjælpere, når man er på “arbejde”, der er hjælper-beklædning (klubjakke/vest) og der vil være hjælper-pause-område som til JWOC 2019. 

Vi mangler lige nu hjælpere til:  

Kiosken:

  • salgspersonale
  • bryggere, snittere, bagere og smørere (også onsdag d. 13/4)

Til stævneplads:

  • opbygning, flytning og nedtagning af stævneplads (onsdag, torsdag eftermiddag/aften og lørdag eftermiddag)
  • Væske, toilet-opsyn, affald, skilte mv.
  • Parkering – indrette og anvise
  • Førstehjælp – gerne sygeplejerske- eller lægestuderende. 

Skriv meget gerne til Mette Jørgensen (mette@skaanning-jorgensen.dk)  hvis der er noget af det du gerne vil hjælpe med. Hvis du brænder mere for andre tjanser end de nævnte, så lad os høre og vi kan se om vi kan få det passet ind.

Klubbens ungdomsløbere kan deltage i løbene, mens det som udgangspunkt ikke er muligt for seniorer. Vi ser gerne at de ældste ungdomsløbere også hjælper til. Det kan være i kiosken, på stævnepladsen eller andre steder.