JWOC 2008

Ida og Søren Bobach hjem fra junior-VM i Gøteborg med to bronze- og en sølvmedalje.
Søren vandt individuelle bronze-medaljer i henholdsvis sprint og mellemdistance. På den afsluttende stafet opnåede han desuden dagens hurtigste tid.

Idas resultater er også flotte. På sprinten blev Ida nr. 14 ud af de 122 store felt. På mellemdistancen kom hun ind på plads nr. 45. På lang blev Ida nr. 22.
Idas sølvmedalje blev på stafetten, hvor hun løb 1. turen, her løb hun førsteholdet ind på en 9. plads godt tre minutter efter det førende svenske hold. Det viste sig at være et godt udgangspunkt for de to følgende løbere, som løb sølvet i hus.
Ida er på trods af sine knap 17 år allerede en erfarenlandsholdsløber, idet hun tidligere har deltaget i to JuniorVM’er. I år er Idas første rigtige år som juniorløber, og VM-medaljen er da også Ida første VMmedalje, tillykke til Ida og held og lykke fremover.
Ida løber i mål på førsteturen på stafetten og sender Signe af sted.
I SOK er vi rigtig stolte af vores to dygtige løbere.
Vi glæder os til at fejre jer ved vores første ungdomstræning efter sommerferien d. 12. august. Her vil vi byde på flag og lidt mundgodt. Vi regner også med at se jeres kort og medaljer, og måske få et par tips til vores egen træning.

Inga Jager
Ida Bobach, Maja Alm og Signe Klinting, Sølv ved juniorVM 2008

Skriv et svar