Silkeborg OK har fået en YouTube-kanal.

Kanalen er et supplement til klubbens øvrige kommunikation. Den kommer til at indeholde instruktionsvideoer om alle mulige emner som berører os i klubben, samt videoer fra aktiviteter vi har afholdt.

Samtidig vil vi lave Live Streaming af forskellige aktiviteter og løb når det passer ind.

Kanalen har premiere i denne weekend med livesending fra Everresting som foregår i bakkerne omkring Knøsgården. Det sker dels som kompensation for, at det ikke er muligt at tage derud pga. Coronarestriktionerne, dels for at få prøvet livestreaming af i praksis. Sendingen kan følges fra lørdag morgen (20/6) fra kl. 8:30 og 32 timer frem.

Vores YouTube kanal kan findes ved at søge på ”Silkeborg OK aLive” på YouTube eller ved at klikke ind på: https://www.youtube.com/channel/UCirHLJoMU7v4uYv_puZxlbQ Mange af de enkelte kamera kan tilgås direkte ved at gå ind på denne hjemmeside: www.vane.dk Se mere om ”Everesting” på løbets FB-side: https://www.facebook.com/everestingdk/

De første instruktionsvideoer ligger allerede nu tilgængelig på kanalen.

/ Jens Børsting