Tilmelding til Jysk fynsk Stafet og DM Stafet for voksne løbere.

Ferien er snart over os og når vi er tilbage, er det tid for at vi skal deltage i de to stafetter, Jysk fynsk Stafet og DM Stafet. Det bliver super fedt. Det betyder også, at det snart er tid for at overveje at tilmelde sig, hvis du gerne vil på et hold til stafetterne.

 

Jysk fynsk Stafet er den 17. august i Mols Bjerge (skov er ikke annonceret endnu).

DM Stafet er i Vester Torup den 14. september. Indbydelse er på O-service.

 

Kort og godt går stafetterne ud på, at man løber én tur på et hold med 2 eller 3 personer. Det vil sige, at man skiftes… man skiftes til at heppe på den løber, der er i skoven. Hvis du står og overvejer, om du er god nok til at løbe med på et hold, så er svaret også kort: Det er du.

 

Du tilmelder dig på o-service.  Indbydelserne er ikke lagt ud endnu, men hold øje – de kommer lige om lidt.

Frist for tilmelding, hvis du vil på hold, annonceres senere.

 

Træningsudvalget har ansvar for at sætte hold for de voksne løbere. Hvis der er løbere nok til flere hold i hver klasse, forsøger vi at sætte et stærkeste hold og fordele de øvrige løbere jævnbyrdigt.  For bedst at kunne vurdere dette, vil vi kigge på resultaterne fra følgende løb:

 

  • 14/4 Hoverdal Plantage
  • 17/8 JFM-stafet i Mols Bjerge
  • 18/8 JFM Lang i Mols Bjerge
  • 24/8 DM Mellem Pamhule skov

 

Dette er udgangspunktet – men vi tager også gerne imod input og ønsker om holdsammensætning. Ønsker nogen at løbe på samme hold eller løbe en bestemt tur, så skriv det i O-service, og vi vil forsøge at opfylde ønskerne. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at tilmelde dig stafetterne, selv om du ikke løber de angivne løb.

 

Ungdomsløbere tilmelder sig via ungdomsudvalget.

 

Er der spørgsmål – så send os en mail. Tove: tove.j58@gmail.com. Giacomo: giacomo.frattari@gmail.com

 

 

På vegne af træningsudvalget,

Giacomo og Tove