Find Vej i

Find Vej iPå denne side kan du finde information om de ”Find vej i” arrangementer og områder med ”Faste poster”, som findes i Silkeborgområdet.

Projekterne Find vej i og Faste poster er opstået som et samarbejde mellem Dansk Orienteringsforbund, Naturstyrelsen, Friluftsrådet og Danmarks Idræts Forbund. Lokalt arbejder vi tæt sammen med skovejerne.

Projekterne skal gøre det lettere for alle at dyrke orientering. Kortene er tilgængelige for alle, så nederst på siden kan du finde nogle af kortene.

Du er altid velkommen til at kontakte klubbens formand eller en anden person fra bestyrelsen. Navne og adresser finder du på hjemmesiden.

God tur.

Find Vej på Himmelbjerget

Tag på fotoorienteringsløb på Himmelbjerget.
Du finder kortet her.

Find vej i Silkeborg Sønderskov

Tag på orienteringsløb i Silkeborg Sønderskov tæt på Virklund, Paradislejren og spejderhuset Nøjkærhus.
Hent kort med poster her.

På Findvej's hjemmesiden findes flere informationer.

"Find vej i" - Gødvad

Kort med poster og baner i den bynære skov Gødvad
På Findvej's hjemmesiden findes flere informationer.

"Find vej i" - Virklund Skole

Silkeborg Orienteringsklub har i samarbejde med Virklund Skole lavet et projekt omkring Virklund Skole. Der er i alt godt 30 poster tæt omkring skolen, i skolegården og på den nærliggende idrætsplads. Der er tilknyttet en mobil-quiz til posterne, som bruges aktivt af skolens lærere i hverdagen.

Findvej's hjemmeside er der flere informationer og baneforslag.

"Find Vej i" - Århusbakken

Tag på orienteringsløb gennem Århusbakkens historie.
Du kan læse mere om løbet på Silkeborg Arkivs hjemmeside, hvorfra du også kan hente kortet.
Findvej's hjemmeside er er flere informationer.

"Find Vej i" - Silkeborg By

Tag på orienteringsløb gennem Silkeborg Bys historie.
Findvej's hjemmeside er der flere informationer.

"Find Vej i" - Vesterskoven

Kort med poster i den nordlige del af Vesterskoven (syd for Almind Sø).
Turforslag i Vesterskoven.

"Find Vej i" - Lysbro/Odden

Kort med poster i den bynære skov Odden/Lysbro.
Turforslag på Odden/Lysbro.
Findvej's hjemmesiden findes flere informationer.

"Find vej i" - Siim skov

Beskrivelse og kort med poster i Siim skov ved Ry. Turforslag følger snarest.
Efter kortet blev færdiggjort er der sket fældninger og etablering af nye stier i skoven. Der kommer en revideret udgave af kortet.

Beskrivelse og kort over StoRYturen. StoRYturen er et natur- og kulturformidlngsprojekt i og omkring Ry. Se mere på www.storyturen.dk.

"Find Vej i" - Sletten

Kort med poster i Sletten-området.
Turforslag i Sletten-området.

Turfolder med beskrivelse om Find Vej I på Sletten-området.

"Find Vej i" - andre steder i Danmark

Der findes tilsvarende kort mange andre steder i Danmark. Du kan finde oplysninger på projektets hjemmeside: http://www.findveji.dk/