Seniorklub – Billeder

10. april 2019 - Hvinningdal

Vi var 21 til kaffe i klubhuset. Mogens havde egentlig planlagt en tur i Hørbylunde, men det blev ændret, der var vist noget med om det var km. eller miles, som turen blev målt efter. Derfor blev turen ændret til Hvinningdal, hvor vi gik omkring grusgraven og rundt i hundeskoven, alt ialt en fin tur som blev på ca. 5 km. Efter turen kørte vi til klubhuset , hvor Mogens kom med stjernekastere til frokost (var oprindelig lovet stjerneskud). der var dækket op i stueetagen og vi fik rigelig at spise. Efter frokost delte Ove en sang rundt som vi sang (Svantes lykkelige dag) herefter sang Ove en, hvor vi bare skulle synge med på omkvædet, men det kneb, vi var 25 til frokost.
Hvinningdal.jpg

3. april 2019 Rustrup bakker og Vesterskoven

Vi var 16 til kaffe i klubhuset, hvor det blev besluttet at vente med Annemoneturen til senere. Asmus havde en tur i ærmet i Rustrup bakker og Vesterskoven, den blev på ca. 5,5 km, vi var alle med på turen. og vejret blev rigtig godt, en rigtig forårsdag.

27. marts 2019 Silkeborg Vesterskov

Vi var 20 til kaffe i klubhuset, hvorefter vi alle kørte ud til en lille P-plads i nærheden af Silkeborg Bad. Lars Ole førte os rundt på en dejlig tur i Vesterskoven, vi var alle med på turen, som blev på knap 5,0 km.
Versterskoven1.jpg

20. marts 2019 Resenbro nordøstlige del

Vi mødtes i klubhuset kl. 9.00 til kaffe, vi var 15. Efter kaffen kørte vi til Resenbro hvor Ingolf førte os rundt på en tur i den nordøstlige del af byen, forbi Jyllandsringen og Linå ådal. Turen blev på ca. 5,5 km. vi var 11 med på turen.
Resenbro nordøst.jpg

13. marts 2019 Vesterskoven

Vi mødtes i klubhuset kl. 9.00, vi var ialt 22 til kaffe incl. formanden for Silkeborg Orienteringsklub Christian Biering, som var på besøg for at se, hvem vi var og hvad vi lavede, håber han havde en god tur på trods af vejret. Vi var 16 -18 på gåturen i Vesterskoven hvor Asmus havde lavet turen, på ca 5,6 km.
vesterskoven 13.03.2019.jpg

6. marts 2019 Nordskoven nordøstlig del

Vi mødtes i klubhuset til et veldækket bord med rundstykker ost og pålæg, som Marianne Bach havde anrettet i anledning af hendes 70 års fødselsdag, vi var 21 til kaffe. Vibeke havde planlagt en tur i den nordøstlige del af Nordskoven, hvor vi parkerede på den lille P-plads lige efter Campingpladsen, vi gik en tur på ca. 6,5 km. vi var 16 med på gåturen, incl. posedamen med tomme dåser.
Nordskoven Ø.jpg

27. februar 2019 Hampen Sø rundt

Vi mødtes 20 til kaffe i klubhuset, hvor Ove gav en "lille en" i anledning af at han lige var fyldt 94 år, tillykke med det. Bagefter kørte vi til Hampen Sø og parkerede på P-pladsen ved A13. Så havde Jørgen og Grethe lavet en dejlig tur rundt om søen, den var på ca. 5 km. Vejret var dejligt, det var næsten forår. vi var 16 på gåturen.
Hampen sø.jpg

20. februar 2019 Balle og Kokkeskolen

Vi var 22 til kaffe i klubhuset, hvorefter vi kørte til kokkeskolen hvor vi parkerede, vi gik en dejlig tur på ca, 2,4 km. i Balle området, kl. 11.00 var vi tilbage på kokkeskolen hvor vi fandt det store bord til seniorklubben, vi var ialt 29 til "madspilds-buffet". Maden var dejlig, mange forskellige retter, lune som kolde. Bagefter var der kaffe med kage og citronfromage. Tak til Ove og Ragna for at arrangere turen og maden til en pris som passer til en pensionist pung.
Balle- kokkeskole.jpg

6. februar 2019 Linå Vesterskov

Vi var 19 til kaffe i klubhuset, snakken gik livlig, hvor så Ove Skipper gav os mulighed for at komme til "madspilds-buffet" på kokkeskolen d. 20. februar, de tilstedeværende blev tilmeldt. Herefter kørte vi til P-pladsen på Borgdalsvej, hvor Ingolf og Inga førte os rundt på en dejlig tur med en del stigninger, vejret var fint, kun med enkelte dryp. turen blev på ca. 5,6 km. vi var 14 på gåturen.
Linå vesterskov.jpg

30. januar 2019 Stenholt

Der var 18 til kaffe i klubhuset, og 16 på gåturen som Lars Ole og Grete havde lavet i Stenholt.
stenholt.jpg

23. januar 2019 Silkeborg Østerskov

Kaffe i klubhuset kl. 9.00, hvor vi var 20. Herefter kørte vi alle til Mørksøvej, hvor Asmus førte os rundt på en dejlig tur i Østerskoven, bl.a. omkring Brillerne, der var kun 2 bakker på turen. Turen blev på ca. 5 km.
sterskov 23.01.19.jpg

16. januar 2019 Silkeborg Vesterskov

Vi var en lille sluttet kreds på 12 til kaffe i klubhuset. Efter kaffen kørte vi til Mindestenen ved Gjessøvej, her viste Lars Ole rundt på en fin tur til Frederik d. 7. høj, hvor vi bl.a. kom på MTB spor, hvor vi fik påtalt at på de spor skal man altid gå mod kørselsretningen, så det må vi huske fremover. turen blev ca. 5,2 km.
Vesterskov 16.01.19.jpg

09. januar 2019 Silkeborg Sønderskov

Vi var 20 som mødtes i klubhuset til kaffe, herefter kørte vi til P-pladsen ved Rødebæk, hvor Grete og Lars Ole førte os rundt på en dejlig tur, hvor vi kom forbi Danmarks højeste træ samt Kongestolen med udsigt over Slåen sø. Turen blev på ca- 5,5 km. Vejret var fint.
Sønderskoven 09.01.jpg

02. januar 2019 Lysbro-Odden

Vi var 18 til kaffe i klubhuset, hvor vi fik valgt Asmus og Mogens til at deltage i søndagsmøde med bestyrelsen. Herefter gik vi en dejlig tur i området Odden-Lysbro som Mariane og Jens havde lagt, turen blev på ca. 6 km.
Lysbro-odden.jpg

19. december 2018

Vejlbo mose og Indelukket. Vi var 22 til kaffe i klubhuset, hvorefter vi alle gik en tur i området omkring klubhuset, turen blev på ca. 4,5 km. Tilbage i klubhuset fik vi Gløgg og æbleskiver, samt pakkeleg.
Vejlsø.jpg

10. oktober 2018