Seniorklub – Billeder

Hårup Sande

Gåtur i Hårup Sande vi var 15 med på turen som blev på ca. 5 km.
Seniorgåtur 20.09.2023.jpg

28. juni 2023 Ans Cirkle Walk

Vi mødtes ved Ans Idræts- og kulturcenter hvor vi drak vores kaffe. Efter kaffen førte Nelly os rundt på Ans Cirkle Walk. Vi var 12 med på turen som blev på ca. 7 km.
DSC_0011.JPG

30. november 2022 Vesterskoven

Vi mødtes i klubhuset hvor vi drak vores kaffe. Efter kaffen kørte vi til Silkeborg Bad, hvor vi gik en dejlig tur omkring Ørnsø og besøgte Trolden Stærke Storm. Vi var 19 til kaffe og på gåturen, som blev på knap 5 km.
IMG_2569.jpeg

21. september 2022 Linå Vesterskov

Vi mødtes på lille P-plads på Borgdalsvej ved Bjørnholthytten, hvor vi drak den medbragte kaffe. Efter kaffen førte Ingolf os rundt på en dejlig tur i Linå Vesterskov, der var solskin på hele turen. Vi var 19 med på turen, som blev på ca. 5,5 km.
kort.JPG

14. september 2022 Silkeborg Sønderskov

Efter kaffen ved klubhuset. kørte vi til P-pladsen ved Rødebækhus, hvor Lars Ole havde en fin gåtur i området hvor vi kom forbi Kongestolen og Slåensø. Turen blev på ca. 5,5 km. vi var 15 med på turen.
kort.JPG

31. august 2022 Kongenshus

Vi mødtes kl. 9.30 ved udsigtstårnet i mindeparken, her drak vi kaffe. Efter kaffen viste Vibeke os rundt på en tur i mindeparken, i det flotte blomstrende lyng og gennem mindedalen med alle mindesten. Efter gåturen som blev på ca. 6,5 km. spiste vi frokost vedudsigtstårnet. Efter frokost gik vi ud for at se resterne af en attrapflyveplads fra krigens tid, denne tur blev på ca. 3 km. Vi var 15 seniorer med på turen.
kort.JPG

17. August 2022 Trækstien og Gødvad

Efter kaffen ved klubhuset, kørte vi til pendlerpladsen ved Resenbrokrydset og parkerede. Herefter viste Vibeke os rundt på en dejlig tur langs trækstien og Gødvad mælkevej. Vi var 13 til kaffe samt med på gåturen som blev på ca, 6,5 km.
kort.JPG

22. juni 2022 Nordskoven

Vi mødtes kl. 9.15 på Nåeges P-plads, hvor vi drak den medbragte kaffe. Efter kaffen havde Asmus planlagt en tur i Nordskoven, den gik rundt til 3 udsigtssteder, Ulvehoved, Birkehøj og Dronningestolen. Vi var 17 til kaffe og på gåturen. Gåturen blev på ca. 5,8 km.
kort.JPG

15. juni 2022 Hjortsballe Krat og området ved Them Bavnehøj

Vi mødtes til kaffe i klubhuset, efter kaffen kørte vi til Hjortsballe krat, hvor vi gik en tur på ca. 2,5 km. Herefter kørte vi til området ved Them Bavnehøj, hvor vi så gik en tur fra bavnehøjen og rundt om den gamle grusgrav, ca. 3,5 km. den samlede gåtur blev på ca. 5,7 km. Vi var 16 med til kaffe og på gåturen.
kort.JPG

8. juni 2022 Overholt plantage

Vi mødtes på en lille rasteplads i plantagen kl. 9.30, hvor vi drak kaffe i et lille madpakkehus. Efter kaffen førte Jørgen Kej os rundt på en dejlig tur i skoven. Vi var på Randers Høj hvor der var en fantastisk udsigt over området. Turen blev på ca. 5.0 km. og vi var 19 til kaffe og med på turen.
kort.JPG

1. juni 2022 Hårup Sande og Nordskoven

Vi var 17 til kaffe i klubhuset. Efter kaffen kørte vi til pendler P-pladsen ved motorvejen før Resenbro. Herfra viste Vibeke os rundt på en fin tur i skoven. Turen blev på ca. 7,5 km og vi var 14 med på turen.
Udklip.JPG

25. maj 2022 Rundt om Brillerne

Vi var 15 til kaffe i klubhuset. Efterfølgende havde Lars Ole en gåtur klar, fra klubhuset og rundt om brillerne. En dejlig gåtur på ca. 7,5 km. i dejlig solskin med enkelte dryp fra oven. Vi var alle 15 med på turen.
Kort.JPG

11. maj 2022 Odden og Lysbro Skov

Efter kaffen i klubhuset, kørte vi til Kalgårdsvej hvor vi parkerede bilerne. Herefter førte Mogens Nielsen os rundt på en tur til Skovkirkegården, hvor vi så stenen med Jennys navn. Herefter var vi rundt på Odden og Lysbro Skov. Vi var 18 til kaffe og på gåturen, som blev på ca. 6 km.
Kort.JPG

4. maj 2022 Lundbjerg og Hårup Sande

Efter Kaffen i klubhuset kørte vi til Hårup, hvor vi parkerede bilerne. Herefter førte Ingolf os rundt på en tur til Lundbjerg, med fantastisk udsigt, samt gennem Hårup Sande. Vi var 18 til kaffe og på gåturen, som blev på ca. 5 km.
Kort.JPG

27. april 2022 Lysbro Skov

Efter kaffen i klubhuset kørte vi til Silkeborg Bad og parkerede. Herefter havde Asmus en tur klar i Lysbro Skov. Vi var 20 til kaffe og på gåturen, som blev på ca. 5,5 km.
kort.JPG

30. marts 2022 Hvinningdal

Mariane har skrevet følgende om turen: Efter kaffen kørte vi til Scandic og parkerede bilerne. Her havde Lars Ole en tur i området , turen var på 4,5 km og vi var 14 til kaffe og gåtur.
kort.JPG

23. marts 2022 Linå Vesterskov

Efter kaffen i klubhuset, kørte vi til Sejs-Svejbæk kirke hvor vi parkerede. Her førte Ingolf os rundt på en dejlig tur langs åen og i skoven. Vi var 18 til kaffe og på turen, som blev på ca. 7 km.
kort.JPG

16. marts 2022 De 5 søer

Efter kaffen i klubhuset, havde Mogens Nielsen en tur klar omkring de 5 søer, startede fra klubhuset fulgte det nye hegn omkring Aqua og videre til søerne. Vi var 12 med på turen, som blev på 5.59 km.
kort.JPG

9. marts 2022 Nordskoven

Efter kaffen kørte vi til Nåege rasteplads, ved Sejsvej. Så førte Ingolf os rundt i Nordskoven til Lovisehøj, til Sejs og tilbage langs Gudenåen til Nåege igen. Turen blev på 6 km. vi var 16 til kaffe og på turen.
Kort.JPG

2. marts 2022 ved Slåensø

Mariane har skrevet følgende: Efter kaffe førte Lars Ole an på en fin tur ved Slåensø. Vi startede i dis og lidt tåge men solen brød igennem inden vi kom retur. Turen var på 4 km - vi var 17 til kaffe og 16 på gåturen .
kort.JPG

23. februar 2022 Vesterskoven/Virklund

Marianne skriver: Vi var 14 til kaffe og gåtur. Ingolf førte an på en tur i Virklund og Vesterskoven, med start fra Virklund kirke. Turen var på ca. 5 km.
kort.JPG

9.februar 2022 Sønderskoven

Vi var 16 til kaffe i klubhuset. Efter kaffen kørte vi til Rødebækhus P-plads, hvor Lars Ole viste rundt på en fin tur i området. Turen blev på ca. 5,5 km og vi var 14 med på turen.
IMG_2385.jpg

2. februar 2022 Lille Troldhøj og Engdalsmosen i Gjern

Efter kaffen i klubhuset kørte vi til Gjern bakker, hvor Ingolf førte os rundt på en dejlig tur i bakkerne, med masser af stigninger, hvor pulsen kom godt op. Vi var 14 til kaffe og på gåturen, som blev på knap 6 km.
kort.JPG

26. januar 2022 Sydside af Silkeborg Langsø

Vi drak vores kaffe i klubhuset. Efter kaffen kørte vi til P-plads øst for Campingpladsen på Århusvej. Vibeke viste os rundt på en dejlig tur, hvor vi så nedrivning af den gamle bro over Gudenåen, Knud var ved at falde i søvn i en Shelter, men vågnede op da han fandt noget affald. Turen blev på ca. 5 km. og vi var 14 med på turen
kort.JPG

19. januar 2022 Odden og Lysbro skov

Vi drak kaffen i klubhuset, hvorefter vi kørte ind til Kalgårdsvej og parkerede. Herefter havde Jens og Mariane en tur klar. Vi var 16 på turen som blev på ca. 6 km.
IMG_2369.jpg

12. januar 2022 Østerskoven

Vi mødtes i klubhuset, hvor Bodil og Asmus havde dækket op med rundstykker, diverse oste, wiernerbrød og snapseglas. Altsammen i anledning af at Asmus fyldte 80 år på dagen. Efter kaffen havde Asmus en tur klar fra klubhuset og rundt i Østerskoven. Vi var 19 til kaffen/fødselsdagen og 16 på gåturen, som blev på ca. 6,5 km.
kort.JPG

5. januar 2022 Gjern Bakker

Vi mødtes i klubhuset hvor vi ønskede hinanden godt nytår og drak vores kaffe. Efter kaffen kørte vi til Troldhytten i Gjern, hvor Ingolf førte os rundt på en tur fra Lille Amerika til St. Troldhøj og tilbage igen. Vi var 16 til kaffe og 17 på gåturen. Gåturen blev på ca. 6 km.
kort.JPG

15. december 2021 Ekkodalen og Vesterskoven

Drak kaffe i klubhuset, hvorefter Asmus havde en tur vi kunne gå i Ekkodalen. Turen blev på ca. 6,5 km. Vi var 9 med på turen. Desværre har jeg ikke turen på kort, jeg er nok kommet til at slukke gps. når jeg har taget billeder.
IMG_2338.jpg

8. december 2021 Indelukket

Vi mødtes i klubhuset til kaffe, efter kaffen gik vi en tur fra klubhuset til Gudenåen, indelukket og tilbage igen. Turen blev på knap 3 km. Herefter var der julehygge i klubhuset med æbleskiver og julegløgg. Vi var 17.
kort.JPG

10. november 2021 Linå Vesterskov

Vi drak kaffe i klubhuset. Efter kaffen kørte vi til Svejbæk, hvor Ingolf havde en dejlig tur klar i Linå Vesterskov. Turen blev på ca. 5 km. vi var 14 med på turen.
kort.JPG

3. november 2021 Trækstien/Søholt/Alderslyst

Mariane her sendt følgende: Efter kaffe i klubhuset havde Mogens Nielsen en tur klar. Vi gik fra Andetorvet til Vendepunktet - trætårn ved højskolen - efterfølgende kom vi forbi en træbygning tilhørende højskolen . Turen tilbage gik gennem Søholt / Alderslyst. En rigtig dejlig tur som blev på ca 6,5km. Vi var 15 til kaffe og 14 på turen.
kort.JPG

27. oktober 2021 Hårup Sande

Seniorklubbens 18 års fødselsdag. Vi mødtes hos Knud og Vibeke, hvor vi drak den medbragte kaffe. Efter kaffen kørte vi til Silkeborg golfklub, hvor Vibeke havde lavet en tur i Hårup Sande på ca. 6 km. Efter gåturen, var der dækket op i golfklubben til en rigtig dejlig frokost. Vi var 22 som fejrede Seniorklubben. Desværre fik jeg ikke taget billeder øv.
kort.JPG

13. oktober 2021 Rundt ved de 5 søer

Vi drak kaffe i klubhuset, hvor Lars-Ole foreslog en tur om de 5 søer, en dejlig tur i godt vejr. Turen blev på ca. 7 km. vi var 14 med på turen.
kort.JPG

6. oktober 2021 Gødvad området

Vi mødtes hos Karen-Lisbeth på Kalmarvej, hvor hun gav rundstykker i anledning af halvrund fødselsdag. Efter kaffe førte hun os rundt på en tur i Gødvadområdet, hvor vi så hvordan området havde udviklet sig med nybyggeri. Vi var 18 til kaffe og 14 på gåturen. Gåturen blev på ca. 6 km.
kort.JPG

29. september 2021 Bølling Sø og Stenholt Pl.

Vi mødtes ved Klosterlund museum, hvor Susanne og Tage havde dækket op med rundstykker, ost og en lille skarp, i anledning af halvrunde fødselsdage. Efter kaffe gik vi en tur i området, først ved Bølling Sø dernæst i Stenholt plantage. Turen blev på 6 km. og vi var 16 til kaffe og på gåturen.
kort.JPG

22. september 2021 Linå Vesterskov og Svejbæk by

Vi mødtes på Kildetoften 34, hvor vi drak kaffe på Inga og Ingolfs terrasse. Efter kaffen førte Ingolf os rundt på en tur i Linå Vesterskov og i Svejbæk ned til Gudenåen. Her fik vi Podie chokolade, igen af Jørgen Münster, som i weekenden vandt DM sølv. Vi var 17 til kaffe og gåtur, turen blev på ca. 6 km.
kort.JPG

8. september 2021 Nordskoven

Mariane har sendt følgende fra turen. Efter kaffe kørte vi til Nåege hvor Lars Ole førte os rundt i Nordskoven . Turen blev ca. 5 km og vi var 16 til kaffe og på gåtur.
Kort.JPG

1. september 2021 Sejs Hede og Nordskoven

Vi drak kaffe i klubhuset, hvorefter vi kørte til hundeskoven i Sejs. Her havde Lars Ole en tur vi skulle gå gennem Sejs Hede op gennem Nordskoven. Undervejs indførte Jørgen Münster-Swendsen en ny tradition, hvis man havde vundet guldmedalje til danmarksmesterskab, gav man podiekage. Jørgen havde vundet guld til DM mellem, i H70, så han havde store kager med på turen. Vi var 16 til kaffe og 15 med på gåturen. Gåturen blev på ca. 6,0 km.
kort.JPG

25. august Skærbæk Plantage

Vi mødtes i klubhuset hvor vi drak kaffe. Herefter kørte vi til Skærbæk Plantage hvor Lars Ole førte os rundt på en tur i et dejligt område. Turen blev på ca. 6,5 km. vi var 16 til kaffe og gåtur
kort.JPG

18. august 2021 Området omkring Jyllandsringen

Vi mødtes hos Knud og Vibeke på Stidalsvej, hvor vi drak vores kaffe i udestuen. Efter kaffen førte Vibeke os rundt på en dejlig tur omkring Jyllandsringen. Vi var 15 med på turen, som blev på ca. 7 km.
Kort.JPG

11. august 2021 Stendal og Ulvedal Plantager

Vi mødtes på aftalte rasteplads, men der var særlig hyggeligt. Derfor kørte vi til Karup OK´s klubhus, hvor vi drak kaffe. Efter kaffen førte Ingolf os rundt i Stendal plantage, på en tur der blev på 8 km. Herefter spiste vi frokost igen ved Karups klubhus. Efter frokost kørte vi tilbage til rastepladsen hvor vi parkerede bilerne, hvorefter Ingolf førte os rundt i Ulvedal plantage, på en tur der var ca. 4 km. Vi var 11 med på gåturen og Frokost.
Kort1.JPG

4. august 2021 Nordskoven

Mariane har sendt følgende: Efter kaffen kørte vi til Linåvej hvor Lars Ole førte an på en dejlig tur i Nordskoven med start under motorvejen. Turen var på 6,4 km og vi var 10
Kort.JPG

28. juli 2021 Silkeborg by

Vi mødtes til kaffe i klubhuset. I anledning af fødselsdag bød Mariane på hjemmebag og En Enkelt . Herefter havde Vibeke en bytur med start gennem Indelukket hvor vi så den nye legeplads , forbi Papirfabrikken videre ad Langsøstien til Århusbakken og ad Nordskovvej retur til klubhuset. En tur på ca 7,5 km hvor vi fik både sol og regn. Vi var 11 mødt frem.
kort.JPG

21. juli 2021 Østerskoven og O-ringen

Efter kaffen ved klubhuset, kørte alle til Paradisvejen, herfra havde Lars Ole en fin tur i Østerskoven. Turen var på ca. 6,4 km og var en lille flok på 7 personer.
kort.JPG

14. juli 2021 Sejs-Svejbæk by og hede

Vi drak morgenkaffe på Sejs Ladeplads, herefter viste Ingolf os rundt på en dejlig tur langs Snævringen over kirkegården og i kirken. Herefter gennem de nye boligområder, videre til Sejs Hede og tilbage til bilerne ved Ladepladsen. en fin tur på ca. 6,3 km. Vi var 8 med på turen.
kort.JPG

30. juni 2021 Buskelund og Balle

Vi mødtes kl. 9.15 på legepladsen bag Mogens og Jennys hus, her drak vi den medbragte kaffe. Efter kaffen viste Mogens os rundt på en rigtig fin tur, først i buskelundområdet derefter i Balleområdet. Vi kom såvel i skovområder som i parcelhusområder og nybyggede kvarterer. Sidst på gåturen besøgte vi en nabo til Mogens og Jenny, som havde en grund på 4000 m2. Haven var fantastisk anlagt med planter, buske og græsanlæg. Ejeren viste rundt og fortalte om planterne. Gåturen blev på ca. 6,5 km, vi var 16 til kaffen og 14 på gåturen.
Kort.JPG

23. juni 2021 Østerskoven

Kaffen blev indtaget ved klubhuset. Efter kaffen viste Lars Ole os rundt på en tur i Østerskoven, hvor vi bl.a. kom rundt om Brillerne, en dejlig tur ved søerne. Vi var 15 til kaffe og på turen, som blev på ca. 7,5 km.
kort.JPG

16. juni 2021 Sminge og Gjern Bakker

Billeder og tekst sendt fra Mariane. Efter kaffe og kringle på terrassen hos Knud og Vibeke, havde Vibeke tilrettelagt en tur ved Sminge. En rigtig fin tur i fantastisk sommervejr og dejlig frokost på Svostrup Kro. Turen var på ca. 7 km., vi var 13 til kaffe og frokost og 12 på gåturen.
Kort.JPG

9. juni 2021 Linå Vesterskov og Nordskoven

Vi mødtes kl. 9.15 på Kildetoften 34, hos Inga og Ingolf. Inga gav rundstykker i anledning af at hun var blevet 75 år. Efter morgenbordet førte Ingolf os rundt på en dejlig tur i Linå Vesterskov og Nordskoven, vi besigtigede valnøddetræet ved Nyløkke, vi kom ned gennem kavalergangen ved Sindbjerg og Stovbjerg, vejret var godt. Vi var 20 til kaffe hos Inga, turen blev på ca. 7 km.
kort.JPG

2. juni 2021 Thorsø Bakker

Vi drak vores medbragte kaffe ved klubhuset. Herefter kørte vi til P-plads på Horsbjergvej i den sydlige del af Thorsø Bakker. Asmus førte os rundt på en fin tur, forbi bl.a. det halve franskbrød. Asmus havde ikke helt lært af den sidste tur han havde, idet første del af turen var med kraftig regnvejr, men han oppede sig på sidste del af turen, hvor der var solskin, så vi kunne blive tørre. Turen blev på knap 8,0 km. og vi var 17 med på turen.
Kort 3.jpg

26. maj 2021 Vesterskoven

Vejret viste sig fra sin værste side, med regn på hele turen. Vi startede med kaffe i klubhuset. Efter kaffen havde Lars-Ole en tur klar i Vesterskoven. Vi kørte til Virklund hvor vi parkerede for enden af Vesterlundvej, ved skoven. Lars-Ole førte os rundt på en fin tur, hvor vi lærte at hoppe over vandpytter. Vi var 14 med på turen og den blev på lige knap 6 km.
kort.JPG

19. maj. 2021 Thorsø bakker og Hummelsø

Vi drak kaffe ved klubhuset, så kørte vi til Virklund hvor vi startede turen i bakkerne, Ingolf førte os rundt om Hummelsø og tilbage forbi Duedal Bjerg 117 m, og omkring den gamle skihop bakke, vi var 16 med på turen som blev på ca. 6,5 km.
kort.JPG

12. maj 2021 Østerskoven

Vi mødtes ved klubhuset kl. 9.00, hvor vi drak kaffe i garagebygningen. Herefter kørte vi til Virklund, hvor vi parkerede på Mørksøvej, ved det gamle Idé møbler. Så førte Asmus os rundt på en dejlig tur i Østeskoven, hvor vi bl.a. kom forbi Fort Østerlund og op på Caroline Amalie Høj. Det var en våd tur hvor det regnede på hele turen, men vi havde det fint, og turen blev på ca. 7.5 km. Vi var 13 med.
kort.JPG

5. maj 2021 Skygge Å og Stenholt skov

Vi mødtes ved Klosterlund Museum, hvor vi drak kaffe under et halvtag, med flot udsigt over Bølling Sø og smagte Susannes vaniljekranse. Efter kaffen gik vi først på engen langs søen, derefter fulgte vi stien langs Skygge Å. Herefter kom vi til Stenholt Skov hvor der var et par bakker, hvorefter vi tog trapperne ned til det lille museum og Skallerund sø, iflg. Ingolf var der 122 trappetrin. Turen sluttede ved Klosterlund Museum. Vi var 15 med på turen og den blev på ca. 6,5 km.
1-kort.JPG

28. april 2021 Knøsen og Sletten

Susanne Gasbjerg havde inviteret til rundstykker m.m. hjemme på Knøsen, i anledning af fødselsdag. Efter kaffen havde Susanne en tur klar i området. Der var stigninger og nedstigninger, vi kom bl.a. til Åsen med flot udsigt. Vi kom forbi en nylig udsprunget bøg, dejlig lysegrønt, en rigtig dejlig dag. Vi var 17 med på turen som blev på ca. 6,5 km.
kort.JPG

21. april 2021 Alling og ved Knud Sø

Vi mødtes kl. 9.00 på P-pladsen ved beboerforeningens hus midt i Alling. Efter kaffen førte Ingolf os ad Birkhedevej til Knud Sø, hvor vi skulle op ad stejle skrænter. Heldigvis var der lavet trapper hvor det var stejlest. Fra toppen var der flot udsigt over Knud Sø til Ry. Herefter videre til Alling igen. Det var en rigtig dejlig tur, men også en hård tur, især mod vinden hjem. Turen blev på ca. 7,5 km og vi var 19 med på turen.
kort.JPG

14. april 2021 Jeksendalen

Vi mødtes ved klubhuset hvor vi drak morgenkaffe. Så kørte vi til Jeksen hvor Lars Ole førte os rundt på en dejlig anemonetur i Jeksendalen langs Århus Å. Undervejs spiste vi de medbragte madpakker ved FDF hytten i skoven. Vi var 14 med på turen og gåturen blev på ca. 5,5 km. Det var dejligt vejr og der var mange anemoner.
kort.JPG

7. april 2021 Gjern Bakker

Vi mødtes på toppen af Svostrupvej ved Gjern. Vi gik en dejlig tur omkring Egedalsmosen og op på Lille Troldhøj, Anna Marie havde sørget for godt vejr på dagen. Turen blev på ca. 6 km. vi var 21 med på turen.
Inkedkort_LI.jpg

24. marts 2021 Linå Vesterskov

Vi mødtes på Kildetoften 34, i Svejbæk kl. 9.30. Herefter havde Ingolf en tur klar i den vestlige del af Linå Vesterskov. Vi var 21 med på turen og vi gik ca. 6,5 km. en rigtig dejlig tur i godt vejr.
kort.JPG

17. marts 2021 Funder Skov

Vi mødtes ved jernbanen ved Funder gamle station. Jørgen Münster Swendsen havde lavet en fin tur i Funder Skov og Hindbærdal Skov. Vi gik på skrænterne, og kom op til de nybyggede parcelhuse, samt kom forbi en ruin hvor der legede børn (samt Knud). Ruinen er resterne af en vinkælder fra et sommerhus som er bygget i starten af 1900. Det var en rig apoteker som byggede huset. Et halvt år efter opførelsen gik huset op i flammer, og nu er der kun ruinen tilbage. En rigtig dejlig tur i godt vejr, turen blev på ca. 6,2 km. og vi var 21 med.
kort.JPG

10. marts 2021 Sindbjerg og Nordskoven

Vi mødtes ved De Små Fisk kl. 9.30, hvor Ingolf førte os rundt på en fin tur til Sindbjerg, hvor der var lidt stigning til toppen, men med flot udsigt, herefter gennem Nordskoven til Lovisehøj. Vi var 16 med på turen, som blev på ca. 6,5 km. i flot vejr.
Kort.JPG

3. marts 2021 Skovene ved Gjessø

Vi mødtes ved Gjessø forsamlingshus, kl. 9.30, det var første tur efter at forsamlings forbud var hævet til 25. Vi var 20 som skulle med på gåturen. Lars Ole havde sørget for godt vejr, og det var en rigtig flot tur som blev på 6,7 km. Efter gåturen fik Jens en flaske i anledning af 75 års fødselsdag.
Kort.JPG

16. december 2020 Bryggebjerg

Vi mødtes på P-pladsen ved Laven station, herefter førte Ingolf os til Bryggebjerg med flot udsigt til Himmelbjerget. derefter til Alling og tilbage til Laven. Vi var 11 med på turen som blev på ca. 6,3 km. Kan i alle have en rigtig god jul og nytår, vi mødes igen i 2021.
Kort.JPG

9. december 2020 Gjern Bakker

Vi mødtes på P1 ved Store Troldhøj, Vibeke viste rundt i området hvor vi var oppe på Store Troldhøj, en flot tur, vi var 16 på gåturen og den blev på ca. 5 km. Efter turen kørte vi hjem til Vibeke og Knud, her blev vi delt op i 2 grupper hvor der så blev serveret Gløgg og æbleskiver - hyggeligt, tak til Vibeke og Knud.
Kort.JPG

2. december 2020 Addit Skov

Vi mødtes kl. 9.30, i skovkanten nord for Addit by, Lars Ole havde en flot tur klar i Addit Skov forbi skovsøer og stort kildevæld, turen blev på ca. 6,5 km og vi var i alt 16 med på turen, gik i 2 grupper.
kort.JPG

25. november 2020 Silkeborg Sønderskov

Vi mødtes ved Paradislejren kl. 9.30, Asmus havde lavet en flot tur hvor han førte os rundt i Sønderskoven, turen blev på ca. 6,5 km, hvor vi kom op af flere stigninger, over vandløb og langs algebelagte søer. Vi var ialt 17 med på turen, gik opdelt i 2 grupper..
kort.JPG

18. november 2020 Området ved Laven

Vi mødtes på P-plads mellem Gl. Laven og Laven, hvorefter Ingolf viste os rundt på en tur til Gammelkol med fantastisk udsigt, herefter til Dynæs og langs søen til laven, ved Laven gav Ingolf en "lille en" , videre ad Slangebakken, nord om Laven og tilbage til bilerne. Vi var 15 på gåturen opdelt i 2 grupper, turen var på ca. 5 km.
InkedKort_LI.jpg

11. november 2020 Velling Skov

Vi mødtes kl. 9.30 på P-pladsen syd for Katrinedal. Lars Ole førte os rundt på en dejlig tur i Velling Skov, til Hund Sø. Vi var 16, som gik opdelt i 2 grupper, turen blev på ca. 5,7 km.
Kort.JPG

28. oktober 2020 Vrads

Mødtes kl. 10.00 på Vrads station, der var 16 med på en dejlig gåtur ved Vrads/Bryrup, som Lars-Ole havde lavet, turen blev på ca. 5 km., gik i 2 grupper. Efter gåturen var der fødselsdagsfrokost i restauranten, her var vi 17, hvor vi blev placeret i 2 lokaler, det var en dejlig frokost, men lidt anderledes når man er placeret i 2 forskellige lokaler.
IMG_01.JPG

21. oktober 2020 Karup Å.

Mødestedet var Hessellund Camping kl. 9.30, vi var 18 som skulle med på turen. Først gik vi i gåsegang langs åen, hvorefter vi kom til en lystfiskerhytte hvor der var bænke, her drak vi kaffe. Efter kaffen førte Marianne os rundt i området ved åen. Turen blev på ca. 7,5 km.
001 (3).jpg

14. oktober 2020 Silkeborg Østerskov

Fra Marianne -Tak til Lars Ole for en dejlig tur på 7 km i godt vejr ved Avnsø m.m. Vi var 15 til kaffe udendørs og alle var med ude at gå. Velkommen til Jørgen, som nu også er tilføjet mail listen(håber jeg).
001 (2).jpg

7. oktober 2020, Silkeborg Nordskov Øst

Vi var 18 til kaffe ved klubhuset, hvorefter vi kørte P-plads på Borgdalsvej, hvor Ingolf havde en tur klar i den østlige del af skoven, vi kom bl.a. ud på en forholdsvis ny sti ved Nyløkke, hvor vi aldrig havde været før. Turen blev på ca. 6 km. og vi var 17 på gåturen.
01 (1).jpg

30. september 2020, Hårup Sande

Vi var 16 til kaffe ved klubhuset. Efter kaffen kørte vi til Hårup Sande hvor Vibeke havde en dejlig tur klar, vi var 15 på gåturen, som blev på ca. 7 km.
Kort 1.JPG

23. september 2020 Silkeborg Vesterskov

Merete og Mogens havde lavet en dejlig tur i Silkeborg Vesterskov, der var 13 til kaffe ved klubhuset og på gåturen.

16. september 2020 Nordskoven Vest

Vi mødtes til kaffe ved klubhuset kl. 9.00, hvorefter vi kørte til en P-plads på Sejsvej, Vibeke fortalte om hvorfor den kaldtes Isdalen. Herefter førte Vibeke os rundt på en dejlig tur med bakke og trapper til udsigtspunkter som Ulvehoved, Bryndumshøj, Birkehøj og Dronningestolen, turen blev på ca. 7 km. Vi var 15 til kaffe og gåtur.
01.jpg

9. september 2020 Overholt plantage og St. Lyngdal plantage

Vi mødtes kl. 9.15 ved et lille madpakkehus i Overholt plantage, efter kaffen gik vi tur i plantagen og på golfbanen turen blev på ca. 4 km. herefter kørte vi til Store lyngdal plantage, ca. 2,5 km i luftlinie fra Overholt. Her gik vi en tur på ca. 1,5 km. Ingolf havde planlagt turene og vi var 16 til kaffe og gåtur.
20200909_113331.jpg

2. september 2020 Skærbæk Plantage

Vi mødtes ved klubhuset til kaffe, det var lidt koldt at sidde udenfor. Efter kaffen kørte vi til Skærbæk Plantage, hvor Lars Ole igen havde planlagt en flot tur i det bakkede terræn med blandet skov og lyng, i den sydlige del af plantage en flot udsigt over området. Vi var 18 til kaffe og gåtur. Gåturen blev på ca. 6,5 km.
IMG_3954.JPG

26. august 2020 Vesterskoven og Frederik d. VII høj.

Vi mødtes ved klubhuset kl. 9.00, blev enig om at den oprindelige tur ændres til Frederik d. VII høj. Vi drak kaffe, kørte til mindestenen hvor turen gik rundt i Vesterskoven, Lars Ole førte an. Vi var 18 til kaffe og på gåturen som blev på ca. 5,5 km.
001.jpg

19. august 2020 Lysbro skov og Odden

Vi drak kaffe ved klubhuset kl. 9.00, herefter kørte vi til P-plads ved ringvejen hvor Ingolf viste os rundt på en dejlig tur i Lysbro Skov og på Odden. Turen blev på ca. 6,7 km, vi var 13 til kaffe og gåtur.
kort.JPG

12. august 2020 Linå Vesterskov

Vi mødtes kl. 9.15 hos Inga og Ingolf, hvor vi drak kaffe i haven. Efter kaffen viste Ingolf os rundt på en dejlig tur i Linå Vesterskov. Efter turen smagte vi på mirabellevin m.m. Vi var 10 til kaffe og på gåturen, turen blev på ca. 5,7 km.
kort.JPG

22. juli 2020 Vesterskoven og rundt om Ørnsø

Mødtes i klubhuset til kaffe, hvorefter vi kørte til Silkeborg Bad for at gå tur i Vesterskoven og rundt om Ørnsø, det var Ingolf som viste vej, det blev en dejlig tur på ca. 6 km. Vi var 16 til kaffe og på gåturen.
001 (5).jpg

8. juli 2020 Sukkertoppen

Vi mødtes ved Klostermølle madpakkehus kl. 9.15, P-pladsen var næsten helt fyldt op med biler, det var noget med at der skulle komme mange cykelryttere. Vi fandt et bord og fik vores kaffe. Efter kaffen gik vi en dejlig tur omkring Sukkertoppen og til sidst op på Sukkertoppen med den dejlige udsigt. Vi var 18 til kaffe og gåtur, turen blev på ca, 5,5 km.
001 (4).jpg

1. juli 2020 Himmelbjerget

Vi mødtes ved klubhuset kl. 9.00 til fælles kaffe, herefter kørte vi mod Himmelbjerget, hvor vi parkerede på Bøgedalsvej. Lars Ole viste rundt på en fin tur, hvor vi alle fik sved på panden, vi kom op på Himmelbjerget, og ned igen. Vi var 14 til kaffe og 13 på gåturen, turen blev på ca. 5 km.
001 (3).jpg

24. juni 2020 Hårup Sande

Vi var 19 til kaffe ved klubhuset. Bagefter kørte vi til Hårup Sande, hvor vi gik den lette Coronabane, Ingolf førte an, turen blev på ca. 5,0 km. vi var 18 på gåturen.
001 (2).jpg

17. juni 2020 Silkeborg Nordskov

Vi mødtes ved De Små Fisk i Sejs, hvor vi drak kaffe, efter kaffen gik vi tur i skoven, efter kortet med let bane. Vi var 19 til kaffe og gåtur, turen blev på ca. 5,5 km.
001 (1).jpg

10. juni 2020 Stenholt plantage

Så er vi igang igen, efter 3 måneders pause, vi mødtes på P-plads på Klosterlundvej kl. 09.15, drak vores kaffe ved de opstillede borde. Herefter gik vi en dejlig tur på ca. 5 km. i Stenholt Plantage, Lars Ole førte an, vi var 18 til kaffe og gåtur. Det var dejligt at mødes igen.
001.jpg

4. marts 2020 Sønderskoven

Bodil gav rundstykker, dagmartærte og en lille en eller 2, i anledning af halvrund fødselsdag. Vi var 24 til kaffe i klubhuset. Efter kaffe kørte vi til Nøjkærhus, hvor Asmus viste os rundt på en tur i det flotte vejr og skønne kuperet skov, vi var 18 på gåturen, som blev på 5,7 km.
Kort.JPG

26. februar 2020 Balle området

Vi var 29 til kaffe og rundstykker, samt en lille en, som Ragna og Ove havde dækket op med, i anledning af at Ove fyldte 95 år, der blev sunget fødselsdagssang m.m. Efter kaffen kørte vi til Balle området hvor Ragna viste os rundt på en dejlig gåtur, ved slutningen af turen turen stod Ove og Ragnas søn med varm suppe og endnu en lille en, dejlig afslutning på gåturen, samt fejring af Ove, vi var 19 på gåturen.
01 (4).jpg

19. februar 2020 Åsen og Slåen sø

Vi var 23 til kaffe i klubhuset, hvorefter vi kørte til P-pladsen ved Slåen sø, her førte Asmus os rundt på en dejlig tur, først på Åsen derefter rundt om slåen sø, med dejlige udsigter, og vejret var godt. Vi var 19 på gåturen, den blev på ca. 5,5 km.
Kort.JPG

5. februar 2020 Bjørnholt - Linå Vesterskov.

Marianne har skrevet på billederne, derfor ikke yderligere kommentarer.
01 (3).jpg

29. januar 2020 Gjessø og Løgager skov

Vi var 20 til kaffe i klubhuset, efter kaffen havde Lars Ole en tur klar i Gjessø og Løgager skov. Vi kørte til Gjessø forsamlingshus hvor turen startede, vi var 18 på gåturen som blev på lige knap 7 km.
01 (2).jpg

22. januar 2020 Hårup Sande Sydøst

Knud og Vibeke havde dækket morgenbord i klubhuset, i anledning af 50 år bryllupsdag, vi var 23 til at fejre dem. Efterfølgende viste de os rundt på en fin tur i den sydøstlige del af Hårup Sande, vi var 16 på turen og den blev på ca. 6 km.
01 (1).jpg

15. januar 2020 Fra klubhuset omkring Almind Sø

Tak til Merete og Mogens for et dejligt morgenbord i anledning af at Mogens fyldte rundt - 4 snese, og en skøn tur rundt om Almind Sø. Vi var 23 til kaffe i klubhuset og efterfølgende 17 til gåturen, som blev på ca. 6,5 km.
01.jpg

8. januar 2020 fra klubhuset omkring brillerne og hjem

Vi var 23 til kaffe i klubhuset, på den efterfølgende gåtur omkring brillerne i østerskoven, var vi 19, turen blev på ca. 7 km.
IMG_1533.JPG

18. december 2019 rundt ved ny bebyggelse på gl. stadiongrund

Marianne Bach har sendt bileder -Tak for en hyggelig juleafslutning med en lille gåtur, gløgg, æbleskiver, pakkeleg og sange, som Skipper havde sørget for. Vi var 21 til kaffe og gløgg, på gåturen var vi 15, gåturen blev på ca. 3,5 km. Tak for i år og vi ses i 2020.
01 (4).jpg

11. december 2019 Vejlbo mose og indelukket

Vi var 23 til kaffe, hvor Mogens og Jenny gav rundstykker og en "lille en" i anledning af at begge fyldte 75 år inden for få dage. Ove og Ragna havde lavet en lille sang skrevet på små flag som blev sendt rundt til alle, den blev sunget på melodien fra "Mester Jakob". Efter kaffen gik vi en dejlig tur rundt om Vejlbo Mose, vi så et rådyr blive skudt, vi fandt små julehilsner i form af sten som var malet. Vi gik videre til gudenåen og indelukket. Vi var 17 på gåturen, turen blev på ca. 5 km.
vejlsø 5000 2019 a.jpg

4. december 2019 Silkeborg Vesterskov

Vi var 19 til kaffe i klubhuset, her forslog Ingolf at vi skulle gå den tur i Vesterskoven som han foreslog sidste onsdag, det var der enighed om. Vi kørte ud til Østre bad for at starte. Så gik vi en dejlig men også lidt udfordrende tur i skoven. Vi var 15 med på turen og den blev på lige knap 7 km. Tak til Ingolf, det var godt du havde kort med!!
01 (3).jpg

27. november 2019 Hårup Sande

Vi var 12 til kaffe i klubhuset, der var lidt snak om det skulle være Vesterskoven eller Hårup Sande hvor vi skulle gå, det blev Hårup sande. Vi parkerede hvor vi plejer at starte O-løb. så gik vi alle en god tur på ca. 6 km. omkring søen, golfbanen og grævlingeområdet. Vibeke førte an på turen.
kort 1.jpg

20. november 2019 Østerskoven

Vi mødtes i klubhuset hvor Merete havde dækket op med rundstykker , dagmartærte og og en "lille en" eller 2, Mogens havde været behjælpelig med den flotte anretning, i anledning af Meretes fødselsdag. Vi var 22 til kaffe og så vidt jeg husker 18 på den efterfølgende gåtur. Mogens viste rundt på en dejlig gåtur i Østerskoven, turen blev på ca. 6,5 km.
kort.JPG

13. november 2019 Kejlstrup

Klubbens 16 års fødselsdag skal fejres!! Vi startede med at drikke kaffe i klubhuset kl. 9.00, efter kaffen kørte vi til området ved Kokkeskolen hvor bilerne blev parkeret, og vi gik en dejlig tur i skoven bag kokkeskolen (Kejlstrup skov), turen blev på ca. 3,5 km. vi var 20 til kaffe og gåtur. Kl. 11.30 gik vi til bords på Kokkeskolen hvor eleverne, kokke og tjenere, betjente os med alt hvad de havde lært. Vi fik 3 retter samt rød og hvid vin. Det var en værdig fejring af Seniorklubbens fødselsdag. Vi var 32 til spisning på skolen.
01 (2).jpg

6. november 2019 Nordskoven

Mødtes til kaffe i klubhuset, efter kaffen aftaltes der at gåturen skulle være i Nordskoven, med parkering på lille P-plads ved Århusvej over for Lillesø. Der var 16 til kaffe og gåtur, turen blev på ca. 5 km.
Kort.jpg

30. oktober 2019 Sindbjerg og Stoubjerg

Der var 17 til kaffe i klubhuset kl. 9.00. Efter kaffen kørte vi til P-pladsen ved Borgdalsvej hvor Ingolf havde lavet en fin tur ved Sindbjerg , Linå Vesterskov og Stoubjerg, turen blev på ca. 6 km. Der var 15 med på gåturen.
Kort.JPG

23. oktober 2019 Funder og Lysbroområdet

Vi mødtes hos Grete Eriksen for at fejre hendes runde fødselsdag, vi var 24 til kaffe, rundstykker og en "lille en". Efter kaffen gik vi en dejlig tur i området, ca. 6 km. vi var 20 på gåturen,
Kort.jpg

16. oktober 2019 Indelukket og Vejlbo Mose

Else og Flemming gav lækkert brød og en lille en til halsen, i anledning af Flemmings 80 års fødselsdag. Efter kaffen førte Lars Ole an på en tur rundt i Indelukket og Vejlbo mose. Der var 19 til kaffe i klubhuset og 17 var med på gåturen. Turen blev på ca. 5 km.
001 (3).jpg

9. oktober 2019 De 5 søer

Asmus førte os rundt ved de 5 søer, en rigtig fin tur på 6,5km. Vi var 17 til kaffe og 13 på gåturen. Hilsen Mariane
Kort.JPG

2. oktober 2019 Dollerup området

Vi mødtes i Laden ved naturskolen, over for Hald Hovedgård, hvor vi drak kaffe og hyggede. Efter kaffen kørte vil til en P-plads ved Inderø Skov, hvor Marianne førte os rundt i skoven samt op på Dollerup bakker ved Ishuset og tilbage til P-pladsen. Første del af turen regnede det, men på den sidste del skinnede solen således at udsigten over søen kunne nydes. Turen blev på ca. 7 km. og vi var 16 til kaffe og gåturen.
20191002_114249.jpg

25. september 2019 Addit Skov

Tak for til Lars Ole for en dejlig tur i Addit Skov i dag og alle I andre, hvor vi som sædvanligt hyggede os. Vi var 16 til kaffe og 13, som gik med på turen. Turen blev på ca. 7 km.
001 (2).jpg

18. september 2019 Hårup Sande

Vi mødtes til kaffe i klubhuset, herefter kørte vi til P-pladsen ved den sydlige del af Hårup Sande. Vibeke viste rundt på en dejlig tur i skoven forbi Schoubyes Sø til Golfbanen og tilbage gennem den østlige del af skoven. Turen blev på ca. 5,5 km, vi var 17 til kaffe og gåturen.
001 (1).jpg

11. september 2019 Tur fra Nøjkærhus

Mogens Jacobsen lavede en fin tur fra Nøjkærhus, der var ca. 16 til kaffe og gåtur.
IMG_20190911_115546.jpg

4. september 2019 Vesterskoven sydvest

Lars-Ole havde lavet en dejlig tur i den sydvestlige del af Silkeborg Vesterskov, der var 19 til kaffe i klubhuset og alle var med på gåturen,
001.jpg

28. august 2019 Gudenåens og Skjernåens kilder

Vi mødtes kl. 9.15 på P-pladsen foran Naturcenter Koutrupgård, her drak vi kaffe, hvorefter vi gik en tur i området forbi Skjernåens udspring, Gudenåens udspring og resterne af Danmarks første badeland som blev lukket i 1947. Turen endte på Naturcentret igen hvor vi spiste vores madpakker. Turen blev på ca. 7,5 km. og vi var 16 på turen. Efter frokost havde Ingolf en tur ved Rørbæk sø, den blev på ca. 4 km. der var 8 med på denne tur.
kort 3.JPG

21. august 2019 Funder krat og Møllebækken.

Vi var 15 til kaffe i klubhuset, efter kaffen kørte vi til P-pladsen i Lysbro, hvor Ingolf førte os rundt i Lysbro, Funder og Møllebækken, vi var alle 15 med på turen og den blev på ca. 6 km.
091.jpg

14. august 2019 Dollerup Bakker

Marianne Bach havde en flot tur klar i Dollerup Bakker. Vi mødtes kl. 9.15 ved Ishuset vest for søen, hvor vi drak kaffe. derefter kørte vi til Niels Bugges Kro hvor gåturen startede. Turen blev på ca. 6 km. og vi var 19 på turen. Efter turen kørte vi til Hald Hovedgård hvor vi spiste madpakker ved Naturskolen, efter frokost var der 15 som gik ud til Hald Ruin.
01.jpg

7. august 2019 Linå Vesterskov

Hermed billeder fra turen i Linå Vesterskov. Vi var syv der mødtes ved Ludvigslyst, hvor vi drak vores kaffe og derefter førte Ingolf os 5 km rundt i Linå Vesterskov. Tak for en god og hyggelig tur. Fra Marianne
kort.JPG

31. juli 2019 Buskelund og Balle

Vi mødtes hos Mogens og Jenny i Balle Huse kl. 9.15, hvor vi så gik op på Silkeborgs højst beliggende legeplads, her var der borde og siddepladser bestående af træstubbe, hvor vi så drak vores kaffe. Efter kaffen førte Mogens os rundt i Balle og Buskelundområdet på en kørestolsvenlig tur. Vi var 16 til Kaffe og gåtur incl. Alice og Leo
Kort.JPG

24. juli 2019 Hejnæs (Mølleskov og Lammehoved Skov) ved Ry

Der var 12 til kaffe og på turen, som var en rigtig "Ingolftur" den blev på ca,. 7,5 km.
kort.JPG

17. juli 2019 Rustrup og Gjessø skov

Lars Ole og Grethe førte os rundt på en tur fra Gjessø forsamlingshus knap 7 km, rigtig fin tur. Vi var 12 til kaffe og gåtur.
kort.JPG

3. juli 2019 Sønderskoven

Lars Ole førte os ca. 6 km rundt i Sønderskov på en dejlig og hyggelig tur. Dansk sommervejr med lidt sol, blæst og tørvejr. Vi var 14 til kaffe og 12 var med på gåturen.
Kort.JPG

26. juni 2019 Frijsenborg skovene

Vi mødtes kl. 09.15 på P-plads ved Pøt Mølle, her var Arne vores turleder. Vi var 13 på turen, vi fulgte med op ad Pøt Mølle bakken, hvor vi så fortærede den medbragte kaffe og boller, siddende på et autoværn. Herefter førte Arne os rundt i skoven. Efter turen, som blev på ca. 7 km. kørte vi til Hammel golfklub, hvor vi fik stjerneskud til frokost, her var vi 15 + Arne
Kort.JPG

19. juni 2019 - Nordskoven

Vi var 18 til kaffe i klubhuset, hvor Ingolf meldte sig med en tur i Nordskoven, med start fra De Små Fisk. Vi var alle med på turen, som bl.a. gik til Lovises Høj. Turen blev på ca. 6,5 km.
Kort.JPG

5(8) søer i nærområdet d. 12. juni 2019

Vi mødtes ialt 8 + en gæst fra Herning OK, til kaffe i klubhuset, efter kaffen gik vi en tur i nærområdet de 8 søer, hvoraf de 3 var i indhegning. Turen blev på ca. 7 km.
Kort.JPG

5. juni 2019 Trækstien fra Resenbro til Svostrup

Vi mødtes hos Vibeke og Knud kl. 9.15, hvor vi drak vores kaffe - og Knud gav en lille en. Herefter kørte vi til Svostrup med 4 biler som vi parkerede der, Knud som kørte os tilbage. Herefter førte Vibeke os til trækstien hvor vi gik til Svostrup ca. 7 km. vi kørte alle tilbage i de 4 biler. Vi var 18 på turen, det var dejligt vejr.
IMG_1219[1].JPG

29. maj 2019 Linå Vesterskov

Vi mødtes hos Inga og Ingolf i Sejs, hvor vi drak vores kaffe, og Inga gav kringle. Efter kaffen viste Ingolf os rundt på en dejlig tur på ca. 6 km. i Linå Vesterskov, vi var 19 til kaffe og på turen,
20190529_115834.jpg

22. maj 2019 Alling Å

Vi mødte hos Jørgen Kej og Karen-Lisbeth Fredberg, på Kalmarvejhvor Jørgen gav rundstykker, i anledning 75 års fødselsdag. Efterfølgende var der en tur rundt om Alling-Å på ca. 7,5 km.
IMG_0059.JPG

15. maj 2019, Silkeborg Nordskov

Vi var 14 til kaffe i klubhuset, herefter havde Asmus en tur klar i Nordskoven, med udsigter fra Ulvehoved og Birkehøj den var på ca. 6 km.
IMG_1207[1].JPG

8. maj 2019 Knøsen og Slåensø

Vi mødtes hos Susanne på Knøsen hvor vi drak kaffe og Susanne gav kringle. Efter kaffen kørte vi til Æblegården hvor Poul førte os rundt på en dejlig tur til Slåensø, Skyttehusets camping og tilbage til Æblegården. Turen blev på ca. 5 km. vi var 21 til kaffe og på turen
Knøsen og Slåensø.jpg

01. maj 2019 Grathe Hede og Museum

Vi mødtes 23 til kaffe i klubhuset, efter kaffen kørte vi til Kompedallejren hvor vi mødtes med Marianne Bach som kom direkte. Herefter gik vi alle en dejlig tur på Grathe Hede samt Kompedal Plantage, turen var fin men vejret var lidt koldt og blæsende, vi gik ca. 7 km. Efter gåturen kørte vi alle til Thorning, hvor vi spiste de medbragte klemmer i hyggelige lokaler i Blicheregnens museum. Efter frokost var der rundvisning hvor vi fik en masse at vide om Museet, og især om Slaget på Grathe Hede, samt konflikten mellem Svend, Knud og Valdemar.
Grathe hede.JPG

24. april 2019, Gødvad mælkevej - trækstien langs Gudenåen

Marianne Bach havde lavet en dejlig tur langs Gudenåen til Resenbro og tilbage igen turen blev på ca. 6,7 km. der var 18 til kaffe i klubhuset og alle var med på turen.
Gødvad mælkevej.JPG

17. april 2019 Jeksendalen Anemonetur

Anemonerne snød lidt i år. Flere steder, hvor der plejer at være hvidt..., var det grønt. Det var bare ikke annemoneår i år. det blev en dejlig tur i skønt vejr, og nød de annemoner som der trods alt var. Der var 12 til kaffe og på turen.
Jeksendalen.JPG

10. april 2019 - Hvinningdal

Vi var 21 til kaffe i klubhuset. Mogens havde egentlig planlagt en tur i Hørbylunde, men det blev ændret, der var vist noget med om det var km. eller miles, som turen blev målt efter. Derfor blev turen ændret til Hvinningdal, hvor vi gik omkring grusgraven og rundt i hundeskoven, alt ialt en fin tur som blev på ca. 5 km. Efter turen kørte vi til klubhuset , hvor Mogens kom med stjernekastere til frokost (var oprindelig lovet stjerneskud). der var dækket op i stueetagen og vi fik rigelig at spise. Efter frokost delte Ove en sang rundt som vi sang (Svantes lykkelige dag) herefter sang Ove en, hvor vi bare skulle synge med på omkvædet, men det kneb, vi var 25 til frokost.
Hvinningdal.jpg

3. april 2019 Rustrup bakker og Vesterskoven

Vi var 16 til kaffe i klubhuset, hvor det blev besluttet at vente med Annemoneturen til senere. Asmus havde en tur i ærmet i Rustrup bakker og Vesterskoven, den blev på ca. 5,5 km, vi var alle med på turen. og vejret blev rigtig godt, en rigtig forårsdag.
IMG_1162.JPG

27. marts 2019 Silkeborg Vesterskov

Vi var 20 til kaffe i klubhuset, hvorefter vi alle kørte ud til en lille P-plads i nærheden af Silkeborg Bad. Lars Ole førte os rundt på en dejlig tur i Vesterskoven, vi var alle med på turen, som blev på knap 5,0 km.
Versterskoven1.jpg

20. marts 2019 Resenbro nordøstlige del

Vi mødtes i klubhuset kl. 9.00 til kaffe, vi var 15. Efter kaffen kørte vi til Resenbro hvor Ingolf førte os rundt på en tur i den nordøstlige del af byen, forbi Jyllandsringen og Linå ådal. Turen blev på ca. 5,5 km. vi var 11 med på turen.
Resenbro nordøst.jpg

13. marts 2019 Vesterskoven

Vi mødtes i klubhuset kl. 9.00, vi var ialt 22 til kaffe incl. formanden for Silkeborg Orienteringsklub Christian Biering, som var på besøg for at se, hvem vi var og hvad vi lavede, håber han havde en god tur på trods af vejret. Vi var 16 -18 på gåturen i Vesterskoven hvor Asmus havde lavet turen, på ca 5,6 km.
vesterskoven 13.03.2019.jpg

6. marts 2019 Nordskoven nordøstlig del

Vi mødtes i klubhuset til et veldækket bord med rundstykker ost og pålæg, som Marianne Bach havde anrettet i anledning af hendes 70 års fødselsdag, vi var 21 til kaffe. Vibeke havde planlagt en tur i den nordøstlige del af Nordskoven, hvor vi parkerede på den lille P-plads lige efter Campingpladsen, vi gik en tur på ca. 6,5 km. vi var 16 med på gåturen, incl. posedamen med tomme dåser.
Nordskoven Ø.jpg

27. februar 2019 Hampen Sø rundt

Vi mødtes 20 til kaffe i klubhuset, hvor Ove gav en "lille en" i anledning af at han lige var fyldt 94 år, tillykke med det. Bagefter kørte vi til Hampen Sø og parkerede på P-pladsen ved A13. Så havde Jørgen og Grethe lavet en dejlig tur rundt om søen, den var på ca. 5 km. Vejret var dejligt, det var næsten forår. vi var 16 på gåturen.
Hampen sø.jpg

20. februar 2019 Balle og Kokkeskolen

Vi var 22 til kaffe i klubhuset, hvorefter vi kørte til kokkeskolen hvor vi parkerede, vi gik en dejlig tur på ca, 2,4 km. i Balle området, kl. 11.00 var vi tilbage på kokkeskolen hvor vi fandt det store bord til seniorklubben, vi var ialt 29 til "madspilds-buffet". Maden var dejlig, mange forskellige retter, lune som kolde. Bagefter var der kaffe med kage og citronfromage. Tak til Ove og Ragna for at arrangere turen og maden til en pris som passer til en pensionist pung.
Balle- kokkeskole.jpg

6. februar 2019 Linå Vesterskov

Vi var 19 til kaffe i klubhuset, snakken gik livlig, hvor så Ove Skipper gav os mulighed for at komme til "madspilds-buffet" på kokkeskolen d. 20. februar, de tilstedeværende blev tilmeldt. Herefter kørte vi til P-pladsen på Borgdalsvej, hvor Ingolf og Inga førte os rundt på en dejlig tur med en del stigninger, vejret var fint, kun med enkelte dryp. turen blev på ca. 5,6 km. vi var 14 på gåturen.
Linå vesterskov.jpg

30. januar 2019 Stenholt

Der var 18 til kaffe i klubhuset, og 16 på gåturen som Lars Ole og Grete havde lavet i Stenholt.
stenholt.jpg

23. januar 2019 Silkeborg Østerskov

Kaffe i klubhuset kl. 9.00, hvor vi var 20. Herefter kørte vi alle til Mørksøvej, hvor Asmus førte os rundt på en dejlig tur i Østerskoven, bl.a. omkring Brillerne, der var kun 2 bakker på turen. Turen blev på ca. 5 km.
sterskov 23.01.19.jpg

16. januar 2019 Silkeborg Vesterskov

Vi var en lille sluttet kreds på 12 til kaffe i klubhuset. Efter kaffen kørte vi til Mindestenen ved Gjessøvej, her viste Lars Ole rundt på en fin tur til Frederik d. 7. høj, hvor vi bl.a. kom på MTB spor, hvor vi fik påtalt at på de spor skal man altid gå mod kørselsretningen, så det må vi huske fremover. turen blev ca. 5,2 km.
Vesterskov 16.01.19.jpg

09. januar 2019 Silkeborg Sønderskov

Vi var 20 som mødtes i klubhuset til kaffe, herefter kørte vi til P-pladsen ved Rødebæk, hvor Grete og Lars Ole førte os rundt på en dejlig tur, hvor vi kom forbi Danmarks højeste træ samt Kongestolen med udsigt over Slåen sø. Turen blev på ca- 5,5 km. Vejret var fint.
Sønderskoven 09.01.jpg

02. januar 2019 Lysbro-Odden

Vi var 18 til kaffe i klubhuset, hvor vi fik valgt Asmus og Mogens til at deltage i søndagsmøde med bestyrelsen. Herefter gik vi en dejlig tur i området Odden-Lysbro som Mariane og Jens havde lagt, turen blev på ca. 6 km.
Lysbro-odden.jpg

19. december 2018

Vejlbo mose og Indelukket. Vi var 22 til kaffe i klubhuset, hvorefter vi alle gik en tur i området omkring klubhuset, turen blev på ca. 4,5 km. Tilbage i klubhuset fik vi Gløgg og æbleskiver, samt pakkeleg.
Vejlsø.jpg

17. oktober 2018

Silkeborg Bad/ vesterskoven
silkeborg-bad-2.jpg

10. oktober 2018

Krabbes Grønne Ring i Kjellerup
krabbes-grnne-ring.jpg

15. august 2018

Nøjkærhus, Thorsø Bakker, Virklund
1.jpg