Praktisk information UU

Mødested

Ungdomstræningen foregår tirsdage kl 17.45 fra forskellige steder i og omkring Silkeborg. Senest søndag aften lægger vi informationer op på klubbens Facebookgruppe og sender en mail ud til alle om, hvor vi mødes. På Facebook og i mailen er der et link til et kort med mødestedet, og samtidig kan der være informationer specifikt for den enkelte træning.

Koordination af kørsel til skoven

Hvis nogle ungdomsløbere har problemer med at komme ud til mødestedet, vil vi opfordre jer til at bruge ungdomsafdelingens lukkede FB-gruppe “Silkeborg OK – Ungdomsafdelingen” eller klubbens lukkede FB-gruppe “Silkeborg OK – intern” til at koordinere samkørsel.

I kan finde klubbens Facebookgrupper her: www.facebook.com/groups/150574828369573/ eller www.facebook.com/groups/silkeborgok/

Forældrenes rolle

Vi har mange der har behov for en “skygge” i skoven, d.v.s. én som kan hjælpe og støtte dem. Vi har derfor rigtig meget brug for at forældrene er med i skoven og hjælper, så længe jeres egne børn ikke selv kan løbe en bane. Vi vil gerne forsøge at bruge vores ressourcer, som trænere og ledere, på at skygge dem, der er i gang med at blive endnu bedre, så alle vores løbere har mulighed for at udvikle sig.

Det sociale

Nogle gange beder vi nogle løbere/forældre om at medbringe boller eller en kage, som vi kan hygge os med efter træningen for at styrke sammenholdet på tværs af aldersgrupper og evner.

Løbedragter

Ungdomsløbere kan købe klubløbetrøjer med tilskud fra klubben. Ca. 2 gange om året kommer trøjerne med ud til træningen, så man kan prøve trøjen inden køb. Hvis man vil købe en trøje på et andet tidspunkt, så tag fat i en leder.

Pandelamper

I vinterhalvåret løber vi med pandelamper. Det er bedst, hvis alle selv medbringer pandelamper, men Ungdomsafdelingen har også et mindre antal pandelamper, som man kan låne.