Minitræning

Mini-træning er for de mindre børn i alderen 3-7 år, der har lyst at lege, løbe, klatre, kravle og finde rundt i skoven. Vores fokus er at gøre børnene trygge ved at færdes uden for stierne i skoven, og at få skabt gode relationer til de andre løbere.

Vi mødes hver tirsdag fra 17.00 til 17:45 ved klubhuset, hvor vi leger og løber i skoven ved Vejlsø.

Forhold omkring Covid-19!

Pga. Covid-19 og de nye forsamlingsrestriktioner er vi bange for, at vi er flere end 50 samlet til træningen.

Derfor vil vi indtil videre gennemføre træningen på følgende måde:

Minitræningen er fortsat kl 17:00, men deles i to. De 3-4 årige og de 5-7 årige.
  • 3-4 årige mødes som normalt foran klubhuset
  • 5-7 årige mødes på græsplænen  bag klubhuset.

Hvis man som forældre har børn i begge grupper, vælger man én gruppe og har alle børn i den  samme gruppe. Vi kan få behov for at bestemme ud fra antal, hvilken det skal være.

Vi aflyser den organiserede fælles madpakkespisning efter træningen. Men man er selvfølgelig velkommen til at holde sin egen skovtur efterfølgende på et tæppe i nærheden.
Vi vil rigtig gerne have kontaktoplysninger på alle børn. Så i må meget gerne skrive en mail til sokminio@gmail.com med:
  • Navn
  • Alder
  • Mailadresse
Vi er gode til at spritte af når vi ankommer og passer godt på hinanden.
Tag praktisk tøj på efter vejret og en drikkedunk samt lidt frugt og/eller snacks til bagefter.
Hvert mini-barn skal have en voksen med, så tag din mor, far eller bedsteforælder i hånden og kom og vær med.

Kontaktperson:

Ane Linde, sokminio@gmail.com, 30 49 54 55