Publikum – SOK AR 2020

PROGRAM UDSTYR FSV MESTERSKAB
GENEREL INFO RESULTATER OVERSIGTSKORT

Information til publikum

På grund af den nuværende Covid19 situation er der desværre ingen adgang for publikum omkring start og mål og stjernecentrum. Holdene kan følges, når de løber ud til de forskellige aktiviteter i området, men husk at holde god afstand.

Vi er i gang med at udvikle en online resultatformidling, som kan vise, hvor man kan finde det hold man ønsker at følge. På denne måde kan man enten forsøge at fange holdet, der, hvor de er eller man kan følge dem online på de discipliner, hvor der er live streaming.  På www.vane.dk kan man efter starten er gået finde de forskellig kort holdene bruger. På kortene kan man se hvor hvilke kamera er placeret. Ved at klikke på kameraet kan man få vist live billeder fra stedet. På den måde kan man selv følge løbet og de hold man ønsker at følge.

Samtidig vil vi lave en live streaming af stævnet på YouTube. Søg efter vores YouTube kanal ved at skrive ”Silkeborg OK aLive” i søgefeltet i YouTube. Det vil primært være ”Fighter” vi følger til dette stævne, men enkelte steder vil der også være billeder fra Challenge.

Vores evne til at lave live streaming er under udvikling, men vi håber vi bliver i stand til at levere en god oplevelse I kan følge live.