Silkeborg OK tog medaljer til DM Trail Lang

Som en del af Julsø Ultra afholdt Dansk Atletik Forbund også danske mesterskaber på lang trail på 57 km ruten, og Orest har lavet en film fra strabadserne: https://www.youtube.com/watch?v=gtNgdY6CopM&feature=youtu.be

Det blev et lige så hårdt udskilningsløb som forventet og der blev løbet rigtig stærkt på dagens meget mudrede rute.

Peter Beck Silkeborg OK blev dansk mester i en tid af international klasse 4 timer og 26 minutter.
På en tredje plads kom klubbens nye medlem David Stoltenberg foran Simon Grimstrup. Således vandt Silkeborg OK også suverænt DM for hold.
David havde også noget på spil, da et godt resultat ville resultere i en landsholdsplads – og den fik han!
Således stiller Silkeborg OK 4 ud 5 løbere til trail-landsholdet til VM 10. juni.

Mange andre løbere fra SOK var med rundt på stierne. For en del resulterede det i medaljer, for andre i store smil, da mållinjen endelig dukkede op. Se alle resultater her: http://my2.raceresult.com/52709/results?lang=dk#3_3DD06D