Der varmes op til VM i præcisionsorientering

Inden vi kaster os ud i JWOC, er der VM i præcisionsorientering i Portugal og i Kristihimmelfartsferien var der “opvarmning” i Sverige hvor der var en World Ranking Event. Fra SOK deltog Karin, Tobias, Johanne og Christian Biering – Christian dog primært som supporter, da det er de tre andre som skal med til VM.

Det var tre dages Pre-O i smukt svensk terræn med masser af klipper – så en anelse uvant i forhold til de danske bøge og granskove. Men både Tobias og Johanne klarede sig rigtig godt; Tobias med en 2. plads på dag to og en 5. plads på dag tre og Johanne med en super flot 1. plads på dag tre, hvor hun som den eneste gik fejlfrit igennem banen.

Tobias på en flot 2. plads lige efter en af de “tunge” drenge indenfor sporten – en dygtig nordmand.
Johanne og Tobias blev hyldet sammen med de andre dygtige deltagere. En flot 1. plads til Johanne og en 5. plads til Tobias. Flot indsats i et stærkt felt.
Elitebanen fra dag 2. En dag med klipper, flot udsigt og kraftig vind.

Så der er nu lagt an til et godt VM i Portugal, hvor klubben har fire deltagere med: Det er Johanne Biering, som skal gå både Pre-O banen og deltage i TempO-disciplinen, Vibeke Vogelius, som skal deltage i Pre-O, Karin Biering som skal deltage i TempO og Tobias Biering som deltager i TempO (medmindre han kvalificerer sig til EYOC, som er i samme periode). Derudover deltager Søren Saxtorp fra Ballerup i Pre-O paragruppen og Andreas Duc Jørgensen fra Tisvilde i både Pre-O og TempO.

VM i præcisionsorientering – WTOC – løber af stabelen fra d. 23. – 29. juni 2019 – læs mere hér: http://wtoc2019.fpo.pt