NACS – Oplevelser som hjælper ved Adventurechallenge

I starten af september afholdt SOK det, efterhånden traditionsrige Adventurerace. I år var den lange Masterdistance så også lige Europamesterskab. Det betød at der var brug for endnu flere hjælpere end vanligt, og i længere tid, da løbet planlægges med en vindertid på 60 timer

Vedhæftet er en beretning fra en af klubbens mange hjælpere, der var i aktion flere steder undervejs på det lange eventyr. Lørdag blev de kortere distancer Challenge og Fighter også afviklet, samtidig med at Masterholdene efterhånden nåede i mål.

Løbet blev en succes, med mange glade deltager – og trætte hjælpere. Det forhindrede os dog ikke i, at drage til Rebild dagen efter til divisionsmatch for at kæmpe i de ganske stejle bakker. Ganske forståeligt at folk var lidt klatøjede da de satte sig i bussen søndag morgen kl. 7 og selvom der skulle fortælles om  oplevelser som hjælper ved de forskellige opgaver, blev der alligevel ret hurtigt stille. Vi klarede i øvrigt Divisionsmatchen ganske godt 😉

God fornøjelse med Ulriks beretning. NACS – En hjælpers beretning