Klubbenkalder til Divisionsmatch d 8 april

 – for alle klubbens medlemmer

Årets første Divisionsmatch afholdes i Nordre Feldborg plantage ved Karup.

 

Divisionsmatchen er en del af Danmarksturneringen, hvor vi konkurrerer om at blive Danmarks bedste klubhold. Konkurrencen afgøres gennem et sindrigt pointsystem, hvor det gælder om at have deltagere i samtlige klasser. For at stille et stærkt hold, har vi brug for alle; fra begyndere til elite, unge, gamle og dem midt imellem.

Der er baner i mange forskellige sværhedsgrader og alle kan bidrage til, at vi opnår points. Det er ikke muligt at ’tælle negativt’ selvom man bommer derude. Så tøv ikke med at tilmelde dig. Tilmelding sker på O-service, allersenest 30 marts, gerne tidligere, helst før påske så vi kan sætte et strategisk stærkt hold.

Divisionsmatchen er også en god lejlighed til at deltage i klubfællesskabet og møde rigtig mange af klubbens medlemmer. I år vil vi afholde særlige klubaktiviteter på stævnepladsen som I alle kan deltage i – med præmier på spil. Derudover kopierer vi en af de gode traditioner fra påskeløbene – med præmie til den hurtigste på strækket mellem post 4-5 og i opløbet Cool

Noter også ved tilmeldingen om du har brug for kørelejlighed eller har ekstra pladser i bilen, så vil vi koordinere at alle kommer med.

Se link til indbydelsen længere nede på hjemmesiden.

Hvis der er problemer med tilmelding på O-service (der kan drille) kan Erik Bobach hjælpe.

Vel mødt, vi glæder os til at se dig

Arrangementsudvalget

Skriv et svar