Medaljeregn ved weekendens Jysk-fynske mesterskaber

Lørdagens stafetorientering i Hårsbjerg plantage bød på et virkeligt spændende terræn, hvor der blev kæmpet i varmen. Her tog SOK sig – ubeskedent – af medaljer og podieplaceringerne i næsten alle de klasser hvor de stillede hold.

Hos pigerne blev D12-holdet med Anna Gry Andersen, Ellen Andersen og Matilde Lund-Filtenborg nr 2, mens  Astrid Faber Fenger-Grøn, Ragnhild Øhlenschlæger Nielsen og  Sigrid Øhlenschlæger Nielsen tog sejren i D13-16-klassen.

Hos damerne var der sikre sejre til Ane Linde, Gry R Christensen og  Emma Klingenberg i D-21, og til Rie Stenhøj Baun McGrail, Marie Filtenborg og  Hanne Borup Fredberg i D40

I kombinationsklassen H/D 185, blev det til en 3. plads til  Erik Nysom, Anette Pind og Jørgen Jørgensen.

I begge drengeklasser tog Silkeborg OK og så sejren, både i D12 med Bertil Rahbek Sørensen,  Magnus Oscar Søes og Lucas McGrail på holdet og til  Emil Borup Fredberg, Gustav Ørgaard Sørensen og Asbjørn Faber Fenger-Grøn  i H12-16.

Herrerne tog også godt for sig af podiepladserne.

I H21 blev Rasmus Thrane Hansen, Tue Lassen og  Christian Christensen nr. 2, mens Silkeborgløberne tog både de to øverste placeringer i H40, med guld til Rasmus Oscar,  René Rokkjær og Mikkel Lund og 2. plads til Patrick McGrail, Thomas Fredberg og  Morten Fenger-Grøn.

I H60 var der guld til Morten Kjær, Jens Børsting og Anker Møller – i H70 guld til Jørgen Münster-Swendsen,  Bjarne Christensen og Knud Fjordvald og endelig kan Erik Anders Jensen og Asmus Wonsyld i H80 også kalde sig Jysk-fynske mestre.

Søndagens langdistance i Dollerup bakker, bød på – netop bakker, lyng og noget dramatisk regnvejr iblandet lidt tordenbulder, som gav en ekstra dimension til strabadserne i bakkerne. Det holdt dog ikke SOK’erne tilbage, og der blev løbet til rigtig mange flotte placeringer.

Ikke mindre end 11 guldmedaljer blev det til – til: Esben Christensen, i H10, Astrid Faber Fenger-Grøn i D14, Zenia Hejlskov Mogensen i D21, Rico Hejlskov Mogensen i H21, Tue Lassen i H35, Rie Stenhøj Baun McGrail , René Rokkjær i H45, Thomas Fredberg i H50, Morten Kjær i H60, Britt Hermanrud i D65 og Clive Allen i H80

Der blev løbet flotte andenpladser ind af: Clara R. Christensen, i D10, Magnus Oscar Søes i H10, Ragnhild Øhlenschlæger Nielsen i D14, Asbjørn Faber Fenger-Grøn i H16, Morten Fenger-Grøn i H45  og Lisbet Sortkjær i D70

– og seje tredjepladser til Sigrid Øhlenschlæger Nielsen i D16, Inga Jager D60 og Jørgen Münster-Swendsen i H70

og dertil mange andre top-10 placeringer

Tak for en fin dag  – og forhåbentlig kan vi stille lige så stærkt til divisionsmatchen d. 4. september. Husk tilmelding i O-service senest på fredag d 26/8, gerne før