Hold til DM-stafet – ønsker mm

Efter en veloverstået JFM stafet, kommer der snart en DM stafet.

Har du præferencer eller har du allerede aftalt hold/tur med dine holdkammerater, må du meget gerne enten skrive det inde på o-service (bedst) eller sende en facebook-besked eller mail til mig (giacomo.frattari@gmail.comsenest d. 25/8. Har du ingen holdning, behøver du ikke skrive noget.

D. 26/8 sætter træningsudvalget holdene ud fra ønsker og – i fravær af disse – egen vurdering.

Bemærk: er der nok til flere hold, vil træningsudvalget forsøge at sætte det stærkeste førstehold og derefter nogenlunde lige hold. Man kan ikke ønske sig på førsteholdet, men man må gerne sige til, hvis der er nogle ture (fx 1. tur) man ikke er tryg ved, eller man føler, man ikke er på toppen (fx døjer med en eller anden skade, der nok ikke kommer til at gå over inden DM).

Bedste hilsner

Træningsudvalget